OD POGLEDA U NOVČANIK SUZE SAME KRENU! Naš glumac je tekstove hitova poklanjao svima, A SAD LJUBI POŠTARA KAD MU DONESE PENZIJU!

Autor:

Zabava

13.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno priznanje poznatog kompozitora!

OD POGLEDA U NOVČANIK SUZE SAME KRENU! Naš glumac je tekstove hitova poklanjao svima, A SAD LJUBI POŠTARA KAD MU DONESE PENZIJU!

Foto: youtube printscreen

Boris Bizetić, poznati kompozitor, tekstopisac i glumac, ističe da novac nikada nije bio prioritet u njegovom životu.

Tokom svoje duge karijere, pisao je brojne tekstove i "poklanjao ih šakom i kapom" drugim pevačima. Iako sada priznaje da mu finansijska situacija nije sjajna, Bizetić ističe da mu nije žao što je besplatno delio svoje pesme svima kojima su bile potrebne.

Foto: Instagram/borisbizetic.official

Boris Bizetić

Emotivna reakcija na penziju

Bizetić otvoreno govori o svom odnosu prema novcu, ističući da kada mu poštar donese penziju, često ridа, plače i cvili. Ipak, on to doživljava kao zabavno iskustvo, naglašavajući da čak i poljubi poštara u obraz kada mu stigne malo veća svota novca.

- Kada mi poštar donese penziju dugo ridam, plačem, cvilim i tako. Zabavno je - rekao je u poznatom stilu u "Grand Magazinu", pa dodao da, kada mu stigne malo veća svota, "poljubi poštara u obraz".

Žrtvovanje finansijskog interesa zarad umetnosti

Iako priznaje da mu finansije nisu bile prioritet, Bizetić ističe da nikada nije žalio što je davao pesme drugim izvođačima. On naglašava da je besplatno delio svoje pesme svima koji su ih želeli, ističući da je tadašnja praksa da pevači nisu plaćali autorske honorare za pesme koje su dobili od njega. Umesto toga, Bizetić bi dobijao autorski honorar samo ako bi se ploča sa pesmom prodao, što otkriva neobičan pristup poslovanju u muzičkoj industriji tog vremena.

Uprkos finansijskim izazovima, Boris Bizetić i dalje ostaje verni umetnik čiji je fokus bio na stvaranju i deljenju umetnosti, umesto na finansijskoj dobiti. Njegova predanost umetnosti i spremnost da nesebično deli svoj talenat sa drugima čine ga posebnim i inspirativnim umetnikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading