ŠOK! ČUVENOM NEMAČKOM GOLMANU OSTALO JOŠ DVA MESECA ŽIVOTA: "Ovo je moj poslednji intervju!"

Autor:

Sport

13.09.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirao sve!

ŠOK! ČUVENOM NEMAČKOM GOLMANU OSTALO JOŠ DVA MESECA ŽIVOTA: "Ovo je moj poslednji intervju!"

Foto: Profimedia

Georg Koh

Nemački bivši fudbaler, Georg Koh (52), suočava se sa teškom dijagnozom raka gušterače, saznaje se iz nedavnog intervjua za nemački „Sport 1“. Koh je otkrio da mu je preostalo svega dva meseca života, a emotivno je priznao da je ovo poslednji intervju koji daje u životu.

- Ima dana kada sam depresivan i glava mi je prazna, ali ima i dana kada bih mogao da porušim drveće. To ne može nikako da se objasni. Ne mogu da kažem kako će biti sutra. Ponekad sam uveče dobro raspoložen. Legnem u krevet, a onda ujutru ne mogu da dišem - rekao je Koh.

Pre četiri meseca, lekari su mu saopštili da ima još samo šest meseci žvota na raspolaganju.

- Prošao sam hemoterapije i uzimao lek iz Sjedinjenih Američkih Država koji nažalost nije odobren u Nemačkoj. Koštao me dosta, ali zato sam još živ. To je dobra stvar - dodao je Koh.

Foto: Profimedia

Georg Koh

Na intervju došao u majici sa natpisom „do gorkog kraja“.

- To je moj humor, to sam ja - naveo je golman.

Kako je istakao, nijednog trenutka nije razmišljao zašto se ovo baš njemu dešava.

- Toliko je ljudi koji žive s rakom i drugim bolestima. Ne želim da sebe stavljam u prvi plan. Ne pitam se ‘zašto ja’. Možemo ovakav intervju napraviti s bilo kim, i oni se to pitaju. Ovo je moj poslednji intervju. To da mogu o tome ovde da govorim leži samo u činjenici da sam kao golman u prvom planu - podvukao je Nemac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading