ĐOKOVIĆ IZAZVAO DELIRIJUM: Pogledajte kako je Novak dočekan u "Pioniru!" (VIDEO)

Autor:

Sport

13.09.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole je druga dimenzija.

ĐOKOVIĆ IZAZVAO DELIRIJUM: Pogledajte kako je Novak dočekan u "Pioniru!" (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Meč Dejvis kupa Svetske grupe I Srbija – Grčka na programu je 14. i 15. septembra 2024. u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu. U našem timu su Novak Đoković, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Hamad Međedović, dok će sparing partner biti juniorski reprezentativac Marko Maksimović – odredio je Viktor Troicki. Na spisku nema povređenog Lasla Đerea.

Oni su spremini za duele kako bi ostali u elitnom rangu Dejvis kupa, a meč će biti posebno značajan jer se može desiti da Nole poslednji put igra tenis kod kuće. Naime, on je poslednji put za Srbiju u Dejvis kupu u Beogradu igrao pre sedam godina, pa ako bude morao toliko da čeka, zbog čudnog formata takmičenja, može se desiti da to nikad više ne bude slučaj.

Republika se našla na licu mesta u popularnom "Pioniru" i zabeležila sve. Prvi na teren su izašli Miomir Kecmanović i Dušan Lajović, a atmosfera je kao u pozorištu, apsolutna tišina dok su ova dvojica springovali. Tu je i selektor Srbije, Viktor Troicki, a čeka se glavna zvezda, Novak Đokvoić, koga će pozdraviti oko 150 navijača koji su došli da gledaju najboljeg tenisera svih vremena.

Đoković je izašao na teren, a dočekan je neverovatnim ovacijama publike. On će zajedno sa Hamadom Međedovićem trenirati u narednom satu, pošto su Kecmanović i Lajović odradili svoj deo treninga u prethodnom. Novak je ima steznik na kolenu, verovatno radi predostrožnosti. 

Podsetimo, Đoković je sinoć gostovao na RTS 1 gde je u opširnom intervjuu rekao da je ovo najverovatnije njegovo poslednje nastupanje za Srbiju i ujedno pozvao navijače da dođu što većem broju i podrže nacionalni tim. Nole je defnitivno omiljena ličnost u Srbiji, a nadamo se što boljem rezultatu protiv Grčke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading