Novi učesnik iz Nigerije okačio kopačke o klin zbog rijaliti karijere: Već se našao se u problemu, pa ovog cimera molio za pomoć!

Autor:

Zadruga

08.09.2024

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor Amos privukao pažnju i pre ulaska u Elitu 8.

Novi učesnik iz Nigerije okačio kopačke o klin zbog rijaliti karijere: Već se našao se u problemu, pa ovog cimera molio za pomoć!

Foto: Printscreen/PINK

Jedan od najinteresantnijih novih učesnika, koji je prikupio simpatije i tokom sistematskog, ali i u karantinu je Viktor Amos, koji stiže iz daleke Nigerije.

On je okačio svoje fudbalske kopačke o klin i rešio da gradi rijaliti karijeru.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

 

Želja mu je da ga Lepi Mića nauči srpski, a kako će se snaći među cimerkama koje su oduševljene njegovom građom i mišićavim telom biće interesantno za gledanje.

Što se tiče druženja ovaj Nigerijac je već ušao u priču sa Crnogorcem Nikolom Škatarićem, koji je bacio oko na Maju Marinković i planira da se istakne kao veliki zavodnik pred budućim cimerkama.

Međutim, Viktor je priznao da nije baš za akciju pred kamerama, pa će, kako trvdi, i sa ženama ostati samo na flertu i druženju, bez intimnih dodira.

On se predstavio publici u poslednjoj petoj grupi takmičara, a pre njih su se u Belu kuću uselili sledeći učesnici, i to u četiri ture po njih deset: Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić, Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović, Kristina Mateski, Nenad Ša, Miona Jovanović, Luka Malešić, Ana Nikolić, Stefan Korda, Milena Kačavenda, Božo Franić, Sandra Obradović, Borislav Terzić Terza, Jordanka Denčić - Džordi, Aneli Ahmić, Nikola Grujić - Gruja, Milena Šarac - Mimas, Mića Jovanović, Elvin Kadrić, Uroš Stanić, Jelena Nedeljković - Mrvica, Dačo Virijević, Ana Spasojević i Nikola Škatarić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading