NEMAČKA PETARDIRALA MAĐARSKU: Nesuđeni reprezentativac Srbije postigao debitanski gol za "pancere!"

Autor:

Sport

07.09.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemci nemilosrdni.

NEMAČKA PETARDIRALA MAĐARSKU: Nesuđeni reprezentativac Srbije postigao debitanski gol za "pancere!"

Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Nemačke ostvarila je impresivnu pobedu nad Mađarskom rezultatom 5:0 u prvom kolu Treće grupe A divizije Lige nacija. Utakmica je odigrana na Merkur-Špil areni u Diseldorfu, a mladi fudbaler Džamal Musijala je bio zvezda večeri sa golom i tri asistencije.

Džamal Musijala, mladi fudbaler minhenskog Bajerna, istakao se kao ključni igrač utakmice protiv Mađarske. Pre same utakmice, Musijala je dobio priznanje Fudbalskog Saveza Nemačke kao najbolji igrač u protekloj godini, a svoju izuzetnu formu potvrdio je na terenu. Postigao je gol u 57. minutu, dok je tri puta asistirao svojim saigračima, demonstrirajući svoj izuzetan talenat i doprinos timu.

U narednom kolu Lige nacija, u utorak 10. septembra, očekuje nas uzbudljiv derbi grupe između Holandije i Nemačke. Ova utakmica će definitivno privući pažnju ljubitelja fudbala širom sveta, a biće interesantno videti kako će se Nemačka nositi sa Holandijom nakon impresivne pobede nad Mađarskom.

U istom terminu, u Budimpešti će se sastati selekcije Mađarske i Bosne i Hercegovine. Očekuje se da će ova utakmica biti prilika za obe ekipe da pokažu svoje kvalitete i ostvare važnu pobedu u Ligi nacija. Nemačka je pokazala izuzetnu igru u prvom kolu, a ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju naredne utakmice kako bi videli kako će se dalje odvijati takmičenje u Ligi nacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading