ŠA OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO U KARANTINU NEPOSREDNO PRED ULAZAK U STUDIO: Miona poručila da 10 mesci neće biti INTIMNIH ODNOSA (ŠOK-VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.09.2024

01:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnici "Elite 7" u osmici će nastojati da isprave sve što su pre grešili.

Rijaliti par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša izašli su iz karantina, a reper je priznao da se malo pred sam kraj izgubio. 

- Prvo sam bio na prozoru da me malo uhvati vazduh, pa sam zaspao, mislio sam da sam ušuškan u svom stanu - rekao je Ša za republiku neposredno pred ulazak u studio.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Nenad Aleksić Ša puca od samopouzdanja pred novu sezonu

Jovanovićeva se na njegove reči samo raznežila i priznala da ga je pazila dok je on spavao.

Inače, Ša je prvi učesnik treće grupe, pojavio se pred Dušicom bez Mione, pa se pohvalio kako je uspeo da sačuva vezu sa njom.

- Ne ulazimo da raskinemo - razbio je glasine koje kruže i smouvereno poručio da on ima ime i prezime i da sada dolazi da sve podseti na to ko je on i šta je.

Iako je ušao pre nje, Miona Jovanović mu se ubrzo pridružila u studiju, srećnija nego ikad.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Miona Jovanović želi da ispravi greške iz prethodne sezone

Miona je šokirala sve kada je u profilu istakla da će nastojati da nema intimne odnose pred kamerama, jer joj se sviđa stav koji je imala prethodne sezone, a koji je tada prekršila.

Podsetimo, u Belu kuću su se već uselile dve grupe od po 10 budućih učesnika "Elite 8". 

Na velelepno imanje u Šimanovcima prvo su se uselili sledeći takmičari: Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić, a zatijm je pristigla i druga tura koju čine: Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović i Kristina Mateski.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading