OVO SU ČEKALI NAVIJAČI PARTIZANA: Poznato stanje Tajrika Džonsa!

Autor:

Sport

07.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli umalo doživeli peh.

OVO SU ČEKALI NAVIJAČI PARTIZANA: Poznato stanje Tajrika Džonsa!

Foto: KK Partizan

Večeras je Partizan ostvario pobedu nad ekipom Dritona na turniru u Italiji, ali su navijači zabrinuti zbog povrede Tajrika Džonsa u završnici četvrte deonice. 

Prema informacijama koje prenosi Mediridan Sport, povreda koju je Džons doživeo nije ozbiljna, pružajući nadu da bi mogao da se vrati na teren već u nedeljnom finalu. Ovo je ohrabrujuća vest za navijače Partizana, koji su strepeli za zdravlje novog centra crno-belih.

Republika

Foto: KK Partizan

Tajrik Džons

Na ovom turniru, Partizan se suočio sa izostancima nekoliko ključnih igrača. Ajzee Majk je povređen, dok će pauzirati oko mesec dana zbog povrede lista koju je zadobio na prvom treningu u sezoni. Takođe, Dvejn Vošington nije prisutan jer je nedavno postao otac, dok Aleksa Dimitrijević i Mitar Bošnjaković imaju obaveze u kvalifikacijama za Roda juniorsku ligu.

Na ovom susretu, Tajrik Džons je postigao 17 poena, od čega 11 u prvom poluvremenu, istovremeno ostvarivši dabl-dabl sa 12 uhvaćenih skokova. Njegov doprinos timu bio je značajan pre povrede, ističući se kao bitan igrač u ostvarivanju pobede nad protivnikom.

Ukupno, Partizan je uspeo da se izbori sa izostancima ključnih igrača i ostvari važnu pobedu na turniru u Italiji. Navijači sa nestrpljenjem očekuju povratak Džonsa na teren u narednim mečevima, dok se tim suočava sa izazovima u odsustvu ostalih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading