"DE SMEM ŽABICU DA SKEČUJEM SA ZADRUGARIMA": Nova hit šala na račun MIlice Žabić! (FOTO)

Autor:

Sport

07.09.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komično!

"DE SMEM ŽABICU DA SKEČUJEM SA ZADRUGARIMA": Nova hit šala na račun MIlice Žabić! (FOTO)

Foto: Republika

Srpska džudistkinja, Milica Žabić postala je apsloutni hit na Olimpijskim igrama u Parizu. Trofejna džudistkinja Crvene zvezde je do ovog leta bila anonimus za sve one koji nisu naročiti ljubitelji tog borilačkog sporta, a onda se "za 20 sekundi" proslavila, što je, zapravo, bio produkt dugogodišnjeg mukotrpnog rada.

Izašla je na tatami prvi put ikada na Olimpijskim igrama i za 22 sekunde nagovestila šta od nje možemo očekivati do kraja u "gradu svetlosti". Tada je potpuno razbila Italijanku Asju Tavano, da bi isto učinila i protiv, kako nam je otkrila, svog idola - Kubanke Ortiz.

Miličine partije na Olimpijskim igrama su ipak izazvale mnogo više pozitive i smeha. Kada je zabeležila jednu od ubedljivih pobeda, izvesni drug naše gošće iz osnovne škole, Vukašin, oglasio se u komentarima objave stranice "Neguj mo srbski jezik" i napisao "Bravo školska, isplatilo se ono tamburanje u osnovnoj", uz konstataciju "Tukla nas k'o volove".

Milica je u ranijem razgovoru za naš portal izjavila kako ima super odnos sa vlasnicima čuvene komične stranice i da se poznaju od ranije. Ponovo je "Neguj mo" imao objavu vezano za srpsku džudistkinju, naravno šaljivog karaktera. 

Foto: Printscreen

 

- Zorica Marković se vraća kroz repes... Kur*ac moj, de smem Žabicu da skečujem sa zadrugarima, će me prevrne ko Janjuš Aneli. Zaboravite - napisali su.

Večeras počinje novo izdanje Elite (Zadruge), pa je čuvena stranica htela da napravi komičnu situaciju, što im je i uspelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading