NA GROBU BORE ČORBE NAKON SAHRANE SE POJAVILO OVO: Detalj koji kida dušu u delove, svima je promaklo pred očima! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sahrane Bore Đorđević desilo se veliko čudo.

NA GROBU BORE ČORBE NAKON SAHRANE SE POJAVILO OVO: Detalj koji kida dušu u delove, svima je promaklo pred očima! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Danas je u Čačku održana sahrana legendarnog rokera Bore Đorđevića, frontmena kultne grupe "Riblja Čorba". Porodica, prijatelji i obožavaoci okupili su se kako bi odali poslednju počast ovom muzičkom velikanu.

Sahrana je protekla u emotivnoj atmosferi, gde su prisutni izražavali svoje duboko poštovanje prema Borinom nasleđu. Mnogi su se prisutni prisećali nezaboravnih koncerata i pesama koje je Bora stvarao tokom svoje karijere dugoj više decenija.

Među mnogim detaljima koji su obeležili sahranu, jedan trenutak je posebno privukao pažnju prisutnih. Nakon što je svestenik obavio verski obred, on je ostavio ikonu Bogorodice i Isusa pored večne kuće Bore Đorđevića. Ovaj gest je izazvao duboke emocije kod prisutnih, podsećajući ih na važnost vere i duhovnosti u životu legendarnog rokera.


Bora Đorđević ostavlja neizbrisiv trag u istoriji domaće rok muzike. Kao frontmen "Riblje Čorbe", ostvario je veliki uticaj na generacije muzičara i obožavalaca. Njegove pesme su postale himne i simboli bunta i slobode, ostavljajući dubok pečat na kulturnu scenu Srbije.

Iako je Borin odlazak ostavio veliku prazninu u srpskoj muzici, njegovo nasleđe će živeti kroz njegove pesme i neizbrisiv doprinos domaćoj muzičkoj sceni. Njegova autentičnost, energija i iskrenost ostaju kao inspiracija i podsećanje na važnost umetnosti u našim životima.

Bora Đorđević će zauvek biti upamćen kao neponovljiva figura rock'n'rolla, čije je stvaralaštvo obeležilo jedno vreme i inspirisalo brojne generacije. Njegova muzika ostaje da odzvanja i da podseća na snagu i istinu koju je nosio kroz svoje stihove i akorde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading