VIDELI SMO SE DVA PUTA, TREĆI PUT SAM GA ODVELA KUĆI: Ana Nikolić u "Eliti 8" PRAVI SVADBU (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.09.2024

02:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko Stefan Gorda je ostavio kad je shvatio da je promenila pol, ali joj se ipak vratio.

VIDELI SMO SE DVA PUTA, TREĆI PUT SAM GA ODVELA KUĆI: Ana Nikolić u "Eliti 8" PRAVI SVADBU (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Prva transrodna osoba koja ulazi u "Elitu 8" Ana Nikolić bez dlake na jeziku je progovorila o svemu sa čim se suočava nakon promene pola, te priznala da joj je najmanji problem bio da nađe dečka.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Ana Nikolić i Stefan Gorda najavili svadbu u "Eliti 8"

U rijaliti ulazi upravo sa njim, Stefanom Gordom.

- Ovo je moj treći rijaliti, ali prvi pravi, gde ću biti ja ja - poručila je nova učesnica, koja se u prethone dve sezone pojavila kao muško, Mika Vasić.

- Konačno srećna ležem i srećna se budim. Dečka sam upoznala preko Instagrama, odmah sam ga dovela kući i živi sa mnom i sa mojim roditeljima. Videla sam ga dva puta, treći sam ga odvela u stan - pohvalila se Ana.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Stefan Gorda pokazao burmu

Kada je shvatio da mu je devojka transrodna osoba spakovao je kofere i pobegao, međutim, ljubav je pobedila i on joj se vratio.

- I da mi se neka svidi ja neću da regujem, odstaću veran mojoj "šaci". Evo burma, verio sam je, hoću javno da je ženim - otkrio je u svom profilu Anin dečko.

Podsetimo, u Belu kuću su se već uselile dve grupe od po 10 budućih učesnika "Elite 8". 

Na velelepno imanje u Šimanovcima prvo su se uselili sledeći takmičari: Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić, a zatijm je pristigla i druga tura koju čine: Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović i Kristina Mateski.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading