PALO DEFINITIVNO POMIRENJE CARA I ALEKS: "Našli smo ZAJEDNIČKI JEZIK, ipak smo roditelji predivne devojčice!"

Autor:

Zabava

08.09.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi čekali!

PALO DEFINITIVNO POMIRENJE CARA I ALEKS: "Našli smo ZAJEDNIČKI JEZIK, ipak smo roditelji predivne devojčice!"

Foto: ATA Images

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, privukla je pažnju javnosti svojim obraćanjem na TikToku upravo na dan početka nove sezone rijalitija "Elita". Iako ne učestvuje u novoj sezoni, Aleksandra i dalje intrigira javnost svojim životom, posebno zbog misterije oko njenog novog emotivnog partnera, kojeg pažljivo krije od javnosti.

Foto: Printscreen/Pink TV

Elita 8

Aleksandra i nova sezona "Elite"

Dok se učesnici pripremaju za ulazak u "Elitu", Aleksandra je iskoristila priliku da sa fanovima podeli novosti iz svog života. Ona je i dalje jedna od najpraćenijih rijaliti zvezda i njene reči su privukle veliku pažnju javnosti.

- Vidimo se večeras u 19 h lajv. Mislim da bi trebale neke stvari da se razjasne. Nisam imala snage jedno vreme da se palim ali zašto bih se ja povlačila i predavala? To nije opcija - napisala je Aleks.

Foto: instagram.com/printscreen/alex_mima

Aleks Nikolić

- Ubudće bih zamolila sve moderatore na Tiktoku da se "mjutuju" svi loši komentari o Filipu. Sve smo stavili po strani i našli smo zajednički jezik kao dve odrasle i odgovorne osobe. Mi smo ipak roditelji jedne predivne devojčice i smtra da nam javna prepucavanja ne trebaju - napisala je Aleks u svojoj objavi nakon lajva.

Misterija oko njenog novog emotivnog partnera

Posebno zanimljiv detalj je misterija oko Aleksandrinog novog emotivnog partnera, kojeg vešto krije od javnosti. Nedavna objava sa novim partnerom izazvala je pometnju, a mnogi su pretpostavili da je u pitanju Filip Car, međutim, on je brzo demantovao te glasine.

Emotivna objava Filipa Cara

Filip Car je nedavno podelio emotivnu objavu na Instagramu, otkrivajući da je već dva meseca znao za Aleksandrino novo emotivno partnerstvo. Ova situacija je dodatno uzbudila javnost i pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading