DRAMA NA SAHRANI BORE ČORBE: Pevaču se slošilo ispred kovčega, ne može da dođe sebi od BOLA! (VIDEO)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

07.09.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična situacija na sahrani Bore Čorbe.

 

Danas, 7. septembra, ceo region se oprašta od legendarnog rokera, frontmena grupe "Riblja čorba", Bore Đorđevića, koji je preminuo u 72. godini u Ljubljani.

Na sahrani su se okupili mnogobrojni prijatelji sa estrade, kao i porodica premiunulog rokera. A u jednom trenutku nastala je opšta drama kada se na sahrani pojavio Bajaga, kom se naglo slošilo, nakon čega je pao ispred Borinog sanduka, seo da dođe sebi, uzeo vodu kako bi se smirio. 

Foto: Republika

Bajagi se slošilo na sahrani Bore Čorbe

Bora Đorđević će ostati upamćen kao neko ko je svojom muzikom, stavovima i energijom obeležio jedno vreme. Njegov uticaj na rok muziku na prostorima bivše Jugoslavije je neosporan, a njegova lična borba sa bolešću i posvećenost umetnosti ostavljaju snažan utisak i inspiraciju generacijama koje dolaze. 

Komemoracija se održala u Kulturnom centru Čačak, a nakon toga je organizovano primanje saučešća u kapeli na Gradskom groblju. Sahrana je zakazana za 14.30 časova, gde će se porodica, prijatelji i obožavaoci poslednji put oprostiti od ovog muzičkog velikana. Neposredno pred komemoraciju, u Kulturni centar je stigao ogroman venac sa dve ukrštene gitare, uz reči "Poslednji pozdrav našem Bori".

Inače, Bori će ispuniti želju i biće sahranjen u Čačku.

- Meni stvarno nije dobro, bolestan sam skroz na skroz. Biće da sam bostan obro, pripremite plavi voz. Dani su mi odbrojani, životni mi prošo vek, bolnici u Ljubljani nemaju za mene lek. Ne trošite džabe pare, nisam tol’ko važan lik. Ukrstite dve gitare, nek to bude spomenik. Konzilijum saopštenje, objavljuje svaki dan. Da upozna javno mnjenje, koliko sam bolestan. Moje telo pošaljite u Čačak, u Srbiju, u Ljubljani ostavite srce, neka bude tu. Ne trošite džabe pare, nisam tol’ko važan lik, ukrstite dve gitare - nek to bude spomenik , glase stihovi pesme koji su tada na Gradskom trgu izmamile suze na licima njegovih Čačana. "Napustio nas je prijatelj".

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading