OVO SE NE PAMTI U SUPERLIGI! Milojević i Dudić nisu došli na KONFERENCIJU! Evo ko ih je ZAMENIO!

Autor:

Sport

01.09.2024

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneri Zvezde i Radničkog 1923 odlučili se na neobičan potez.

OVO SE NE PAMTI U SUPERLIGI! Milojević i Dudić nisu došli na KONFERENCIJU! Evo ko ih je ZAMENIO!

Foto: Starsport

Rovovsku borbu vodili su fudbaleri Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde na stadionu u Gornjem Milanovcu, koja je na kraju pripala srpskom šampionu.

Trijumf u okviru sedmog kola, crveno-belima je doneo Mirko Ivanić pogotkom u 85. minutu, ali se posle utakmice dogodio haos, u režiji domaćih navijača.

Tom prilikom pogođeni su sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela koji ima ranu na listu noge i pomoćnik Vladana Milojevića, Nebojša Milošević, kojeg je pirotehnika pogodila u stomak.

Iako se očekivalo da šefovi stručnog štaba Milojević i Feđa Dudić iz Radničkog dođu na obaveznu konferenciju posle utakmice, na istu su poslali svoje saradnike, pa je crveno-bele predstavljao Zoran Rendulić, a Kragujevčane Miroslav Stakić.

Foto: FK Crvena zvezda

Zoran Rendulić (drugi sleva)

- Veoma teška utakmica, na emotivnom i psihološkom planu. Pogotovo posle Evrope gde smo se ispraznili i imali smo mnogo rovitih igrača. Ovo nam je bilo najteže gostovanje do sada. Ali, imamo pauzu i pokušaćemo da se odmorimo psihološki. U svakom smislu teška utakmica, Radnički je bio veoma agresivan, bilo je mnogo duela, malo šansi. Nije bilo mnogo opasnih situacija, ali mislim da smo taj jedan gol na kraju bili bolji, na taj rezultat smo išli i na kraju ga ostvarili - rekao je Rendulić.

Izneo je svoj komentar o situaciji kod isključenja Matije Gluščevića:

- Stvarno nisam video, kod tog prvog žutog kartona je bilo laktanja, drugu situaciju stvarno nisam dobro video od gužve - dodao je Zoran Rendulić.

Miroslav Stakić, pomoćnik u stručnom štabu Feđe Dudića nije bio previše rečit.

Čestitam Crvenoj zvezdi plasman u Ligu šampiona, sve ostalo ne bih da komentarišem. Hvala vam - istakao je Stakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading