MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM! Trener Zvezde OTKRIO šta čeka ekipu posle pauze!

Autor:

Sport

01.09.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion nastavio pohod ka odbrani titule.

MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM! Trener Zvezde OTKRIO šta čeka ekipu posle pauze!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnički iz Kragujevca na stadionu u Gornjem Milanovcu rezultatom 1:0, u sedmom kolu Superlige Srbije i nastaviti pohod ka odbrani šampionske titule.

Junak trijumfa tima sa Marakane bio je Mirko Ivanić, koji je na teren kročio umesto Pitera Olajinke u drugom poluvremenu, a u 85. minutu postigao sjajan evrogol, vredan tri boda i ostanak na liderskoj poziciji.

Zato je i bio zadovoljan trener učesnika Lige šampiona Vladan Milojević, koji je odmah po završetku utakmice prokomentarisao uspeh svojih izabranika.

Republika

Foto: Starsport

Vladan Milojević i Feđa Dudić

- Zahvalio bih se mojim igračima na teškoj utakmici. Znali smo da će biti ovakva kakva jeste, čestitam navijačima, hvala im na podršci. Tri boda, idemo da se odmorimo, imamo mnogo posla - rekao je Milojević posle meča za TV Arena sport.

Crvena zvezda će na reprezentativnu pauzu ostati na prvom mestu superligaške tabele sa 16 bodova i trenutno ima šest poena više od večitog rivala Partizana, koji svoj duel igra protiv novosadske Vojvodine na svom stadionu u Humskoj.

Najbolji klub Superlige Srbije startuje od 19. septembra u Ligi šampiona, utakmicom na stadionu "Rajko Mitić" protiv portugalske Benfike, dok Milojevićevu četu u elitnom rangu čekaju izazovi protiv milanskih rivala Intera i Milana, Monaka koji je danas kiksirao, PSV Ajndhovena koji igra u strahovitoj formi, kao i protiv Štutgarta, odnosno, Jang Bojsa koji posrće u svom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading