SLOVENAC ĆE PO LOŠEM PAMTITI DEBI ZA ZVEZDU! Drkušić umalo NASTRADAO od topovskog udara! Milojević ga MENJAO, jer mu je POZLILO! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.09.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružna scena na stadionu u Gornjem Milanovcu.

SLOVENAC ĆE PO LOŠEM PAMTITI DEBI ZA ZVEZDU! Drkušić umalo NASTRADAO od topovskog udara! Milojević ga MENJAO, jer mu je POZLILO! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su meč sedmog kola Superlige Srbije protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca u Gornjem Milanovcu i slavili rezultatom 1:0 (0:0).

Međutim, ova utakmica će biti upamćena po incidentu koji je zadesio štopera crveno-belih, Vanju Drkušića. U završnici prvog poluvremena, pored njega je pao topovski udar na terenu, praćen jakom eksplozijom. Iako je isprva delovalo da Drkušiću neće biti ništa, ubrzo je postalo jasno da se ne oseća dobro i da ne može da nastavi utakmicu.

Nakon što je Drkušić napustio teren, trener  Vladan Milojević e bio primoran da reaguje i izvrši izmenu. U drugom poluvremenu, umesto povređenog Slovenca, na teren je izašao kapiten Uroš Spajić, koji je uspeo da pomogne svom timu da ostvari pobedu, pošto je iznudio isključenje Kragujevčanina Gluščevića.

Ono što, međutim, brine navijače Zvezde jeste činjenica da se, kako prenose beogradski mediji, Vanji Drkušiću slošilo nakon što je topovski udar pukao posle njega, pa nije mogao da nastavi utakmicu.

Republika

Foto: Printscreen/TV Arena sport

 

Jedini gol na meču postigao je Mirko Ivanić u 85. minutu, na asistenciju Seola. Ovaj gol doneo je Crvenoj zvezdi važnu pobedu, ali je i dodatno istakao snagu i kvalitet ovog tima.


Ovaj incident će sigurno ostaviti traga na ekipi i navijačima, ali je važno istaći da je tim uspeo da se izbori sa nepredviđenom situacijom i da ostvari pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading