"BORA JE U TEŠKOM STANJU, MOLIMO SE...." Ivan Marinković otkrio NOVE DETALJE o pevaču, SETIO SE SVIH ZAJEDNIČKIH TRENUTAKA!

Autor:

Zadruga

27.08.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitava Srbija sa nestrpljenjem prati stanje legendarnog muzičara, uz čije smo hitove odrastali!

"BORA JE U TEŠKOM STANJU, MOLIMO SE...." Ivan Marinković otkrio NOVE DETALJE o pevaču, SETIO SE SVIH ZAJEDNIČKIH TRENUTAKA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock

Frontmen "Riblje čorbe", Bora Đorđević, trenutno se nalazi u bolnici u Sloveniji gde je primljen zbog lošeg zdravstvenog stanja. Borin menadžer Bane Obradović je za domaće medije otkrio da je stanje rokera nepromenjeno već tri dana. Bora je intubiran i leži u bolnici, dok se svi u regionu nadaju da će se uskoro probuditi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Đorđević

Nadamo se Borinom buđenju!

Bane Obradović je izjavio da se nada da će Bora uskoro da nas sve obraduje buđenjem, ali da je trenutno stabilno. Istakao je da mu ništa nije rađeno i da leži intubiran, zbog lošeg stanja pluća. Svi se nadaju da će se Bora uskoro probuditi i da će se njegovo zdravstveno stanje poboljšati.

Foto: Printskrin TV Pink

Ivan Marinkoivć

Podrška sa svih strana

Bora Đorđević dobija podršku sa svih strana, a među ljudima koji su mu uputili reči podrške nalazi se i rijaliti igrač Ivan Marinković. Ivan je istakao da se mole za Borino ozdravljenje i da se nadaju da će se "ova mega muzička zvezda izvući kao pobednik".

 - Svanuće, Boro, iznad Crkve Svetog Marka, jer mi sa Tašmajdana se nikada ne predajemo! To je ta ekipa iz kruga dvojke, o kojoj svi pričaju! Odrastao sa legendama - napisao je Ivan i otkrio svoju duboku povezanost sa legendarnim pevačem.

- Bora Čorba je u teškom stanju, molimo se da ova mega muzička zvezda izađe kao pobednik - napisao je popularni rijaliti učesnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading