IZBEGAVAJTE TAKOVSKU I PANČEVAC! Evo kakvo je stanje ovog jutra na ulicama Beograda! (FOTO)

Autor:

Vesti

27.08.2024

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji špic polako počinje da uzima maha!

IZBEGAVAJTE TAKOVSKU I PANČEVAC! Evo kakvo je stanje ovog jutra na ulicama Beograda! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Nema velikih gužvi na ulicama prestonice, ali u odnosu na ranije letnje dane, osetan je povratak Beograđana sa letovanja i godišnjih odmora. U susret novoj školskoj godini koja počinje u ponedeljak, očekuju se i veće gužve i zastoji na većim saobraćajnicama.

U ovom trenutku gužve su na Autokomandi, Pančevačkom mostu i Gazeli, ali nema većih zadržavanja. Najkritičnija tačka je Takovska ulica.

Slična je situacija i na Plavom mostu, kao i na isključenju za Konjarnik u ovom delu grada, a pojačan je i saobraćaj kod Sajma i Ade Ciganlije ka gradu. 

Nema većih zadržavanja u samom centru grada, kao ni na Brankovom mostu. Najveći zastoji u ovom trenutku su u Takovskoj ulici.

Pogledajte galeriju:

Podsećamo, veliki broj linija gradskog prevoza od sutra će menjati svoju trasu zbog radova, pa se očekuje dodatni kolaps u saobraćaju. 

Tokom radova na završnom asfaltiranju u zoni raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Bulevara Nikole Tesle, od srede uveče do četvrtka ujutru, biće promena u radu linija javnog prevoza, saopštio je gradski Sekretarijat za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje raskrsnice, kao i ukidanje autobuskog terminusa "Zeleni venac" za linije koje idu prema Zemunu i Novom Beogradu. 

Stanovnici Beograda treba da se informišu o promenama u radu linija javnog prevoza i planiraju svoje putovanje u skladu sa ovim izmenama.

Sve promene pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading