TOTALNO UNIŠTENJE POBEDNICE "ELITE 7" NEPOSREDNO PRED POČETAK NOVE SEZONE! Anita će čupati kosu s glave zbog ovoga!

Autor:

Zadruga

26.08.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović se nadala da će publika u međuvremenu zaboraviti sve što je radila u prošlosti.

TOTALNO UNIŠTENJE POBEDNICE "ELITE 7" NEPOSREDNO PRED POČETAK NOVE SEZONE! Anita će čupati kosu s glave zbog ovoga!

Foto: Amig show

Anita Stanojlović

Saška Karan, nekadašnja pevačica, koja je stekla popularnost kao rijaliti učesnica, otkrila je detalje o svojim putovanjima, porodici i stavovima o aktuelnim rijaliti temama. Saška je započela razgovor otkrivajući da je ovog leta dosta vremena provela u Hrvatskoj kod svoje majke, te da je posetila i druge destinacije sa suprugom i ćerkom. Pevačica je istakla da retko boravi u srpskoj prestonici zbog čestih putovanja.

Kada je reč o svojoj ćerki, Saška je iznela zanimljiv podatak da je ona profesorka fizike, te je izrazila zadovoljstvo što je njena mezimica krenula svojim putem i što estrada i rijaliti nisu deo njenog interesovanja.

Takođe, nije krila svoje mišljenje o rijaliti učesnicima, oštro prokomentarisavši Anitu Stanojlović, Anelu Ahmić, Maju i Stanislava, Ša i Mionu, kao i mnoge druge učesnike.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Saška Karan

 

Na pitanje da li smatra da je Anita Stanojlović zaslužila pobedu u rijalitiju, Saška je iznela jasan stav, istakavši da je "muka od toga" i izražavajući svoje neslaganje sa podrškom koju je Anita dobila.

- Jaoj, jaoj, molim te! Muka mi je više od toga! Ali zaista mi je muka što moram to da komentarišem. Ja stvarno ne znam da li je ovaj narod lud ili možda sa mnom nešto nije u redu. Neko ko je sa šesnaest godina rodio, hvala Bogu nek su deca živa i zdrava, sve je to lepo. Ali kako ćeš ti biti majka sa šesnaest godina, kad si ti dete. Nekome ko ima dovoljno u glavi, to sve govori… - izjavila je Saška Karan u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading