NAJMRAČNIJA TAJNA SA SVADBE ANITE I MATORE ISPLIVALA NAKON GODINU DANA! Pukla bruka, pobednica "Elite 7" prevarila naciju!

Autor:

Zadruga

26.08.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mikica Bojanić otkriva nepoznate detalje sa svadbe Anite i Matora!

NAJMRAČNIJA TAJNA SA SVADBE ANITE I MATORE ISPLIVALA NAKON GODINU DANA! Pukla bruka, pobednica "Elite 7" prevarila naciju!

Foto: Printscreen/Pink TV, ST/Dragan Kadić

Posle završetka rijalitija "Zadruga 7 Elita", pevač Mikica Bojanić je dao svoj komentar na sve što se dešavalo unutar kuće. Iako nije redovno pratio emisiju, Mikica je otkrio da je bio upućen u aktuelna dešavanja koja su bila tema javnosti. Međutim, on se posebno osvrnuo na odnos između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, otkrivajući nepoznate detalje sa njihove svadbe.

Mikica je istakao da i pored toga što nije redovno pratio emisiju, imao je uvid u ključne događaje, kao što su odnos između Janjuša i Anele, kao i odnos između Matore i Anite, koja je na kraju pobedila. Izneo je svoje mišljenje o Aniti, ističući da je mlada, ambiciozna i da je davao savete tokom njenog boravka u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mikica Bojanić

 


Svojim rečima, Mikica je odao utisak da Anita nije onakva kakvom je prikazana u medijima, ističući da je veoma pametna i snalažljiva mlada žena. Takođe, on je podelio neke nepoznate detalje o svadbi Matora i Anite, ističući da je svadba bila prelepa spolja, ali da su se unutar nje dešavale neke nepoznate stvari koje su sada postale javne.

- Ja sam i rekao tamo da je devojka mlada, željna, zanima je televizija, naravno i pare. Od početka sam to znao, bili smo krevet do kreveta, davao sam joj i neke savete. Mlada je, mnogo toga joj se u životu desilo brzo, a pritom je veoma namazana, premazana. Ljudi se zavaravaju kada misle da je Anita glupa, kod nje je sve od danas do sutra, tako se pokazala. Nikad ne možeš da računaš šta će da se desi – kazao je on i otkrio nepoznate detalje sa svadbe Anite i Matore:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

- Svadba kao svadba je bila prelepa, videlo se tu da je bilo nekih dešavanja, ali ja nisam znao šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Znale su možda Ermina i Sandra Rešić, one su bile u sobi, šminkale se. Mi smo bili napolju, ali se videlo i čulo, primetio sam da nije sve bilo kako treba i sada se sve saznalo šta je to bilo. Neke stvari mi nisu jasne, Matoru sam upoznao tamo, ona se klela u Rešićku i Đedovića, a sad nije dobra sa njima. Čuo sam se sa njom, ali mi je mnogo toga nejasno. Prijatelj ti je neko i kada je najbolji i kada je najgori, me možeš lako da odustaneš od njega - dodaje Mikica za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading