BEBICA I TEODORA HITNO PRIMLJENI NA KLINIKU! Doktori morali odmah da reaguju, procurile informacije SA LICA MESTA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.08.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bivši zadrugari ostali u šoku!

BEBICA I TEODORA HITNO PRIMLJENI NA KLINIKU! Doktori morali odmah da reaguju, procurile informacije SA LICA MESTA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica, par koji je stekao popularnost u rijalitiju "Elita", su postali iznenađenje za sve. Mnogi su sumnjali da će njihova veza preživeti nakon završetka rijalitija, ali su oni uspeli da demantuju te sumnje. Danas, svaki dan na društvenim mrežama pokazuju kako njihova ljubav ne samo da raste, već i blista, pružajući svoje obožavaocima uvid u njihov svakodnevni život.

Foto: instagram.com/teodora_delic

Bebica i Teodora

Teodora je nedavno odlučila da podeli sa svojim fanovima detalje o tome kako ona i njen partner provode vreme zajedno. Ovaj put, fokus je bio na njihovom zajedničkom odlasku u jednu od najpoznatijih klinika u gradu, gde su se podvrgli estetskim zahvatima. Ova klinika je poznata po tome što je pružala usluge mnogim poznatim ličnostima, a stručnost doktorke koja tamo radi je visoko cenjena.

U svom opisu, Teodora je istakla da je izgled za nju i Nenada veoma važan, te su se zajedno odlučili za "remont" svog izgleda. Podelila je sa svojim pratiocima da su posetili renomiranu doktorku koja je radila brojne estetske korekcije kod poznatih lica iz sveta estrade.

Foto: instagram.com/teodora_delic

Bebica i Teodora

- Druga doza lipolize da Bebicon i minus 7 kilograma, i osveženje mog lica - napisala je Teodora, a svi bivši takmičari su ostali u šoku.

Šta je lipoliza?

Lipoliza je popularna injekciona procedura čiji je cilj uklanjanje viška masnih naslaga. Spada u najtraženije nehirurške metode za korekciju figure, a razloga za to ima dosta.

Idealna figura zahteva mnogo rada i striktnih pravila. Ali često se dešava da nakon dostizanja željene brojke na vagi ostaju lokalne masne naslage koje kvare celu, gotovo idealnu figuru.

U slučaju kada uobičajene metode oblikovanja tela ne pomažu, estetska medicina nudi dodatne načine da se rešite neželjenih telesnih masti, a jedan od njih je lipoliza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading