PECNUO PUBLIKU I ORGANIZATORA TURNIRA: Prve reči Novaka nakon trijumfa nad Moldavcem - neke stvari nije mogao da prećuti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.08.2024

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šaljivom tonu je poslao moćnu poruku.

PECNUO PUBLIKU I ORGANIZATORA TURNIRA: Prve reči Novaka nakon trijumfa nad Moldavcem - neke stvari nije mogao da prećuti!

Foto: Profimedia

Najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković rutinski savladao Moldavca Radu Albota na startu ovogodišnjeg US opena rezultatom 3:0 (6:2, 6:2, 6:4), čime je započeo odbranu trofeja na ovom prestižnom turniru.

Nakon pobede u prvom kolu US Opena, Novak Đoković je izrazio zadovoljstvo svojim uspehom na terenu na kojem je ostvario najviše pobeda u karijeri. Sa 78 pobeda, Nole je postao igrač sa najviše trijumfa na ovom prestižnom teniskom takmičenju.

- Nisam bio svestan te činjenice! Nisam imao priliku da vidim video. Ovo je sjajan stadion, najglasniji, večernje sesije su najbolje ovde. Sa novim pravilima publika može da se šeta, svašta se dešava... Ja volim da igram kasnije, ali ne baš ovako kasno - izjavio je Novak, izražavajući svoje oduševljenje atmosferom i uslovima na stadionu.

Kada je reč o svom izuzetnom kretanju na terenu, Novak je skromno odgovorio:

- Nema reči i tajne... Sve je to način života i prilaska mojoj karijeri. Mnogo sam učio kroz život, od pasioniranih ljubitelja tenisa. Mnogo sam radio i to mi se sada vraća.

Đokovića u drugom kolu očekuje duel protiv Lasla Đerea, a njegovi fanovi sa nestrpljenjem iščekuju nastavak njegove borbe za još jedan trofej na ovom prestižnom turniru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đere stoji na putu Novaku ka trofeju u Njujorku

 

Srpski teniser Laslo Đere uspeo je da se plasira u drugo kolo US Opena nakon pobede nad Janom Lenardom Štrufom sa 3:2 u meču koji je trajao pet setova. Đere je pokazao izuzetnu psihološku stabilnost u ovom meču, uspevajući da se izbori sa gubicima setova i iznenadi svog protivnika.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju izuzetnu formu i posvećenost tenisu, te se sa nestrpljenjem očekuje njegov dalji nastup na US Openu.

Sva dešavanja sa ovogodišnjeg US opena pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading