U "ELITU 8" ULAZI DA SE OPERE OD TITULE LJUBAVNICE! Šok-bomba bivše zadrugarke, na imanju neće biti sama!

Autor:

Zadruga

26.08.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarski par ponovo zajedno u rijalitiju.

U "ELITU 8" ULAZI DA SE OPERE OD TITULE LJUBAVNICE! Šok-bomba bivše zadrugarke, na imanju neće biti sama!

Foto: Rajko Ristić

Mima Šarac i Gruja

Bivša učesnica pete sezone rijalitija "Zadruga", Milana Mima Šarac, uhvaćena je na televiziji Pink, a kako se pretpostavlja, ona je bila u poznatoj zgradi na Dedinju kako bi u tajnosti obavila razgovor sa produkcijom "Elite 8" i tako u septembru sebi obezbedila mesto u novoj sezoni popularnog šou programa na imanju u Šimanovcima.

Danas smo je usnimili zajedno sa svojim izabranikom, Nikolom Grujićem Grujom, koga je upoznala u "Zadruzi", dok je on bio u braku. Mimi to nije smetalo, pa je svesno ušla u odnos sa zauzetim čovekom, a oni su i sada u ljubavi, iako su mnogi osporavali njihov odnos. Po svemu sudeći, sada zajedno ulaze u novu sezonu rijalitija, gde će publika imati priliku da vidi kako njihova veza zapravo funkcioniše i da li je Gruja veran bar ovoj izabranici.

Republika

Foto: Rajko Ristić

Mima Šarac i Nikola Grujić Gruja

Podsećanja radi, kako je nedavno zvanično potvrđeno, na imanju u Šimanovcima će se naći Ivana Keneški, koja je postala prvo zvanično potvrđeno ime koje će se useliti u Belu kuću u septembru. Ipak, kako se šuška, na spisku se nalaze i Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić, Nikola Škatarić, Slađa Lazić Poršelina, Milena Kačvenda, Marko Zec, Alberto Galorini, Elvin Kadrić, Uroš Stanić, Ana Spasojević, Nataša Radan, Stefani Grujić, a kako potencijalni učesnik navodi se čak i Sita Ahmić, Anelina sestra.

Produkcija Pinka danas je potvrdila ulazak Aneli Ahmić, drugoplasirane učesnice "Elite 7", koja je sada spremna da se bori za prvo mesto. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading