NIJE BILO JELENE I DECE! Evo ko je sve SEDEO u Novakovoj LOŽI! (FOTO)

Autor:

Sport

27.08.2024

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser prošao u drugo kolo US opena.

NIJE BILO JELENE I DECE! Evo ko je sve SEDEO u Novakovoj LOŽI! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Pobedom nad Raduom Albotom iz Moldavije, najuspešniji teniser u istoriji Novak Đoković krenuo je ka petom peharu na US openu.

Rekorder po broju grend slem titula (24) u tri seta eliminisao je rivala, sa kojim se, zanimljivo, prvi put u karijeri sreo na terenu.

Đoković je dominirao na terenu, prepustivši Albota samo osam gemova tokom meča (6:2, 6:2, 6:4). Publika je bila oduševljena, a posebnu podršku pružali su mu Endi Rodik i slavni glumac Alek Boldvin, koji su bili među mnogobrojnim poznatim ličnostima na tribinama.

Foto: printscreen/Twitter

Loža Novaka Đokovića

Neobična pojava primetna tokom meča bila je odsustvo Novakove supruge Jelene, ali i njihove dece Stefana i Tare iz njegovog boksa. Odsustvo porodice izazvalo je iznenađenje kod mnogih, budući da su oni često prisutni na Đokovićevim okršajima. Razlog njihovog izostanka nije poznat, ali je bilo primetno da se Jelena nije nalazila na svom uobičajenom mestu tokom susreta sa Moldavcem.

Iako porodica nije bila prisutna, Novak Đoković je imao podršku svog tima u boksu. Pored standardnih članova tima, poput Karlosa-Erere Gomeza, menadžera Marka Madena, kuma i fizioterapeuta Miljana Amanovića, Stivena Šašjana, kao i trenera Borisa Bošnjakovića i Fil Griča, tu je bio i uspešni biznismen Mark Stilitano, koji se nekada dovodio u vezu sa bivšom srpskom teniserkom Anom Ivanović.

Za plasman u treće kolo poslednjeg grend slema u sezoni, Nole će igrati protiv velikog prijatelja Lasla Đerea, pošto je Srbin iznenadio Jana Lenarda Štrufa iz Nemačke i slavio rezultatom 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading