VRATIO GA NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Krofak ovim potezom matirao Nenada Aleksića Ša - NEĆE MU BITI DOBRO ZBOG OVOGA!

Autor:

Zadruga

20.08.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osveta se, kažu, služi hladna!

VRATIO GA NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Krofak ovim potezom matirao Nenada Aleksića Ša - NEĆE MU BITI DOBRO ZBOG OVOGA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon završetka rijalitija "Zadruga 7 Elita", bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša uživa u ljubavnoj vezi sa svojom devojkom Mionom Jovanović. Nedavno je putem svog Instagram profila podelio mnoge uzbudljive vesti sa svojim pratiocima, uključujući informaciju o svom novom automobilu. No, to nije bilo sve što je privuklo pažnju javnosti, a kasnije je objavio snimak koji je izazvao veliku reakciju.

Foto: prinstkin instagram

Miona pere auto

Na snimku koji je Nenad objavio, Miona Jovanović je snimljena u izazovnoj lila haljinici kako pere njegov novi automobil u auto-perionici. Ono što je dodatno uzburkalo javnost ovo Mionino izazovno izdanje koje je isticalo sve njene atribute, čime je podigla veliku prašinu u medijima i među pratiocima.

Foto: Youtube.com/ Maja i Stanislav Krofak

Krofakov novi automobil

Nakon što je Miona svojim postupkom privukla toliko pažnje, oglasili su se i Stanislav Krofak, Mionin bivši dečko, i njegova sadašnja partnerka Maja Marinković. Stanislav i Maja su najavili veliko iznenađenje, ali su umesto očekivanih vesti o veridbi ili novom članu porodice, iznenadili javnost objavom u kojoj su otkrili da je njihov novi član luksuzni beli Porše 911. Ovaj automobil je, kako su svi istakli u komentarima na platformi Jutjub, skuplji i bolji model u poređenju s onim koji je nedavno kupio Nenad Aleksić Ša.

S obzirom na to da je Ša tokom trajanja rijalitija pokazivao visok nivo ljubomore prema Stanislavu, jasno je da će rivalitet između bivšeg i sadašnjeg partnera Mione Jovanović verovatno nastaviti da se razvija. Ovaj novi razvoj situacije samo je dodatno pogoršao odnose i povećao napetost među svim uključenim stranama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading