MIONA BRUTALNO REAGOVALA NA POMIRENJE MAJE I STANISLAVA: Saznala se ISTINA nakon drame, odmah napravila PAKAO sa Ša!

Autor:

Zadruga

04.08.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se čekalo!

MIONA BRUTALNO REAGOVALA NA POMIRENJE MAJE I STANISLAVA: Saznala se ISTINA nakon drame, odmah napravila PAKAO sa Ša!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Vlada LUKIĆ

Bviša učesnica "Elite 7" i pevačica, Miona Jovanović, otkrila je detalje odnosa sa reperom Nenadom Aleksićem Ša i svojom porodicom, koja po svemu sudeći i dalje nije omekšala kada je njihova veza u pitanju. Međutim, kako Miona kaže, sve ide nabolje, a sada je otkrila i kako je reagovala na vest da su se Maja Marinković i Stanislav Krofak pomirili.

Sada si imala kratku raspravu sa Lepim Mićom, kako se osećaš?

- Što se tiče Lepog Miće takav je kao osoba, nemam protiv da iznese svoje mišljenje, jezivi su mi ovi komentari ovi što su bili, užasno ponašanje, nije to zdrava kritika, Bože me sačuvaj...Mića sada kada gledamo objektivno, priča neke stvari realno, ali nisu te stvari kao što on kaže, kapiram da nisam ispravno postupila na finalnoj noći, ali sve ide ka bolje.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović uživaju u vezi

Da li misliš da ljudi imaju pogrešnu sliku o vašem odnosu?

- Nije to pogrešna slika, to je naš odnos koji je bio, nije bio sjajan i bajan, ali se popravlja sada. Sve je idealno i volela bih tako i da ostane. U slučaju da tako bude, biće odlično.

Jedan detalj na paparacu je uzeo svačiju pažnju, a to je da se sa Ša ne držite ruku, te su se pokrenule spekulacije da su zahladneli odnosi, šta se dešava?

- Danas smo jurili da nađem haljinu za emisiju i kada sam u žurbi ne razmišljam o tome, pritom mi nije normalno da stalno idemo prigrljeni i priljubljeni. Bila sam u velikoj žurbi, gledala sam da sve rešimo i sve je to sređeno. Najnormalnije smo šetali, išli smo u šoping.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović uživaju u vezi

Kada su u pitanju odnosi sa porodicom, da li planiraš da ideš kod njih?

- Ići ću sutra ili prekosutra kući, ovih dana. Što se njih tiče, sve je kao što je i bilo, ide ka boljem, u kontaktu sam sa bratom i tatom, naravno da mama čuje kako sam, gde sam i šta sam, naravno da se prenese.

Maja i Stanislav su se pomirili, kako komentarišeš to?

- Previše sam dala na značaju, ne bih prokomentarisala ništa. Ne zanima me, kao što kažem, previše sam pričala o toj osobi tako da ne bih više davala na značaju, to je prošlost.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram, pink/printscreen

Mionu Jovanović ne zanimaju Maja Marinković i Stanislav Krofak

Šta se dešava sa tvojom duetskom pesmom sa Ša?

- Ša traži, našao je neku pesmu koja se sviđa i njemu i meni, trebali bi da idemo sledeće nedelje da još jednom to preslušamo i da vidimo da li radimo na tome, tako da se nadam da će se to što pre uraditi.

(Pink.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading