NEKA ZVEZDA SIJA NA SEVERU: U Bodeu se trasira put ka eliti - evo gde možete gledati duel srpskog i norveškog šampiona! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladiimir Vorih

Sport

20.08.2024

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za presudne evropske bitke

NEKA ZVEZDA SIJA NA SEVERU: U Bodeu se trasira put ka eliti - evo gde možete gledati duel srpskog i norveškog šampiona! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u aktuelnoj takmičarskoj godini već su odigrali pet prvenstvenih mečeva u okviru superligaškog karavana tokom kojih su ostvarena četiri ubedljiva trijumfa, a jedini kiks se dogodio u drugom kolu kada je lučanska Mladost odnela bod sa stadiona "Rajko Mitić" odigravši nerešeno 2:2.

Puleni trenera Vladana Milojevića lideri su elitnog ranga srpskog fudbala, ali je sada pred njima najveći jesenji ispit i dvomeč sa norveškim Bode/Glimtom nakon čega će biti poznato hoće li sedmostruki uzastopni šampion Srbije obezbediti osam takmičarskih mečeva u evropskoj eliti, ili će put Starog kontinenta krenuti učešćem u "utešnom" takmičenju, Ligi Evrope.

Utakmica u norveškom gradu Bode, na stadionu "Aspmira" na programu je večeras od 21 čas, a ljubitelji fudbala u Srbiji imaće mogućnost da meč prate u direktnom prenosu na prvom kanalu Radio Televizije Srbije.

Srpski i norveški fudbalski šampio do sada nisu imali prilike da se susretnu. Crvena zvezda svakako želi da drugu sezonu uzastopno bude član elitnog takmičenja, dok se Bode/Glimt prvi put u svojoj istoriji nalazi u prilici da zakorači u odabrano društvo.

 

Uoči predstojećeg meča trener srpskog šampiona Vladan Milojević je na konferenciji za medije izjavio:

- Mislim da nije korektno postavljati to pitanje, danas vidite koliko je fudbal porastao u svim fazama i stvarno mislim da je možda pre par decenija bilo moguće pričati o tome, ali sada je nezahvalno i ne možemo na takav način da se propremamo. Vi uvek znate da će moj tim imati respekt prema protivniku, normalno ne plasimo se ničega. Dve su utakmice u pitanju i razmišljamo samo da sutra odigramo što bolje. Iz te igre koju budemo ostvarili videćemo kakav će rezultat biti na kraju

Crvena zvezda ulazi u meč sa Bode Glimtom sa jasnim ciljem i motivacijom da ostvari pobedu koja bi ih približila ostvarenju sna - plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona. S obzirom na značaj ovog susreta, ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod meča i nadaju se novom uspehu Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading