KAO DETE JE SLUŠAO KRIKE ZATVORENIKA OSUĐENIH NA SMRT! Alen Delon se od ove TRAUME nikada nije oporavio!

Autor:

Zabava

20.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa četiri godine Alen Delon završio je u hraniteljskoj porodici koja je živela pored zatvora.

KAO DETE JE SLUŠAO KRIKE ZATVORENIKA OSUĐENIH NA SMRT! Alen Delon se od ove TRAUME nikada nije oporavio!

Foto: APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Teško i traumatično detinjstvo imao je čuveni Alen Delon, koji je prekjuče preminuo u 89. godini i mnoge tajne poneo sa sobom u grob. Detalji iz života slavnog glumca isplivavali su na površinu tokom njegove višedecenijske uspešne karijere, a njegov privatni život oduvek je bio predmet znatiželje.

Najlepše lice svetske kinematografije i jedan od najvećih zavodnika svih vremena u sebi je nosio veliku tugu i bol, a najveću traumu doživeo je sa samo četiri godine. Tada su se njegovi roditelji razveli, a potom su se oboje ponovo venčali, dok je Alen poveren na staranje hraniteljskoj porodici, što je bila rana koja ga je bolela celog života.

Njegov staratelj bio je zatvorski čuvar, te je sa novom porodicom živeo u blizini zatvora. Tako je jednom prilikom čuo pogubljenje unutar zidina ustanove u kojoj je radio čovek koji tada brinuo o njemu. Krici osuđenika nasmrt dugo su ga proganjali. 

Republika

Foto: TV5Monde Printscreen

 

Nakon što su njegovi staratelji preminuli, Alen je vraćen svojim roditeljima, a oni su delili starateljstvo nad njim, pa je deo detinjstva proveo s majkom i njenom novom porodicom, a deo sa ocem i njegovom decom i suprugom. Potom su ga smestili u katolički internat, gde je proveo mladost i razvio strast prema muzici i umetnosti. Pevao je u školskom horu i nastupao kao solista.

Roditelji mu nisu pridavali mnogo pažnje, bio je zanemarivano dete, pa je zbog toga postao buntovan i neposlušan. Sve to je uticalo dalje na njegovo školovanje budući da je izbačen iz škole jer se loše ponašao na časovima i često se tukao s drugom decom. Sveštenici su preporučili da ga pošalju u drugu ustanovu, gde je nastavio po starom i nije pokazivao poštovanje učiteljima. Jednom prilikom je ukrao direktorov motocikl, zbog čega je ponovo izbačen, a do 13. godine je zbog izbacivanja promenio više škola.

Republika

Foto: Youtube printscreen

 

Već sa 14 godina je odličio da odustane od školovanja i pobegne u Čikago, ali ga je policija pronašla. Nakon niza problematičnih epizoda roditelji Alena Delona odlučili su da svog sina ispišu iz škole, pa je prvo vreme radio u mesari svog očuha. 

Nakon služenja vojnog roka u Indokini vratio se u Francusku, gde je započeo glumačku karijeru sredinom 1950-ih. Brzo je stekao status zvezde zahvaljujući svojoj harizmi, fizičkom izgledu i talentu i postao najpoželjniji muškarac svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading