ON JE NOVI LJUBIMAC GROBARA: Zapalio je društvene mreže! Novi košarkaš Partizana objavio moćne fotke iz detinjstva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.08.2024

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simfonija crno-belih sinoć se orila srpskom prestonicom.

ON JE NOVI LJUBIMAC GROBARA: Zapalio je društvene mreže! Novi košarkaš Partizana objavio moćne fotke iz detinjstva!

Foto: Starsport

Nakon spektakularne promocije koju je sinoć organizovao KK Partizan, srpski košarkaš Aleksej Pokuševski oglasio se na društvenim mrežama.

Pokuševski, koji je proveo četiri godine u NBA ligi, odlučio je da se vrati u klub koji je oduvek bio deo njegovog srca - Partizan. Na promociji tima za sezonu 2024/2025, Pokuševski je zvanično predstavljen kao novo pojačanje crno-belih, što je izazvalo veliko oduševljenje među navijačima.

Na svom Instagram profilu, Pokuševski je podelio nekoliko emotivnih fotografija iz detinjstva, na kojima kao mali navijač bodri voljeni klub sa šalom Partizana. Ove slike su dirnule mnoge navijače, dok je Pokuševski uz fotografije napisao samo dve reči: "Ljubav" i "San". Očigledno je da se povratak u Partizan za njega ne svodi samo na košarku, već nosi i veliku emotivnu vrednost.

 

Pokuševski je svojim talentom i umećem osvojio srca mnogih ljubitelja košarke širom sveta tokom svoje karijere u NBA ligi. Sada, njegov povratak u Partizan predstavlja veliki povratak za srpsku košarku i domaću takmičarsku scenu. Sa njegovim iskustvom i veštinama, Partizan može očekivati značajan doprinos na terenu, ali i van njega, kao inspiracija i uzor mladim generacijama košarkaša.

Reakcije navijača na društvenim mrežama su bile izuzetno pozitivne, sa mnogobrojnim porukama dobrodošlice i podrške za Pokuševskog. Njegova emotivna veza sa klubom i jasna predanost crno-belima već su osvojile srca vernih navijača, koji nestrpljivo iščekuju njegov debi u dresu Partizana.

Aleksej Pokuševski se vraća kući, sa novom energijom i motivacijom da ostvari velike stvari u dresu kluba koji mu je oduvek bio posebno drag. Njegov emotivni povratak u Partizan predstavlja jedan od najznačajnijih događaja u srpskoj košarci u poslednje vreme, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide ovog talentovanog mladića na terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading