ŠA URLA IZ PETNIH ŽILA MIONI U FACU! Isplivao skandalozni snimak repera i njegove devojke: "ZAŠTO BUDALU NE ODVEDU NA PSIHIJATRIJU?!"

Autor:

Zadruga

17.08.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gore društvene mreže!

ŠA URLA IZ PETNIH ŽILA MIONI U FACU! Isplivao skandalozni snimak repera i njegove devojke: "ZAŠTO BUDALU NE ODVEDU NA PSIHIJATRIJU?!"

Foto: Facebook.com

Svim gledaocima rijalitija je dobro poznato da bi svaki put nastao neviđeni skandal zbog Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, čija je veza kroz čitavu "Elitu" bila na klimavim na klimavim nogama, a posebno od momenta kada je u "Elitu" ušao Stanislav Krofak Pantera, Mionin bivši dečko.

Dok su ostali ukućani pokušavali kroz čitav serijal da osveste repera, stavljajući mu do znanja da Miona nije ono što on očekuje i da su mu emocije uzvraćene, Aleksić je sve više i više divljao, ali i time podsticao dinamiku rijalitija, zbog čega i jeste bio zvezda sezone.

Reper i pevačica su sve demantovali nakon izlaska i pokušavaju javnosti da dokažu da se još bolje slažu u spoljnom svetu. Reper je kupio nov atomobil, kao i stan u Zemnu, a svojoj devojci je obećao karijeru Tee Tairović. Nedavno gostovanje Nenada Aleksića Ša u emisiji "Narod pita" podigao je mnogo prašine u javnosti, a stranica koja se basvi popularnim rijalitijem podsetila je repera na to kako se ponašao prema Mioni u rijalitiju.

- Ovo do sada niste videli! Haos kakav Elita ne pamti, Ša urla iz peta - stajalo je u opisu snimka.

"Zašto budalu ne odvedu na psihijatriju", "Rogonja", "I ona se kao zaljubila u ovo? Ona je još veći pacijent", "Stiže, ženstveni, King kong! Pokušati smiriti pacijenta", "I on sad blaženo sedi u studiju i glumi gospodina", nizali su se komentari na pomenutoj društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading