Učesnica "Elite 7" RASKRINKALA Matoru pred novu sezonu rijalitija: Ovo bi moglo OZBILJNO DA UGROZI njen ulazak u OSMICU!

Autor:

Zadruga

19.08.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da je skovala pakleni plan kako bi opstala u igri.

Učesnica "Elite 7" RASKRINKALA Matoru pred novu sezonu rijalitija: Ovo bi moglo OZBILJNO DA UGROZI njen ulazak u OSMICU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica "Elite 7" Milena Kačavenda, iako tvrdi da sa Jovanom Tomić Matorom nije ni u kakvom kontaktu, prozrela je njene namere i raskrinkala je pred "Elitu 8".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda iznela svoj sud o Stefani i Matoroj

Naime, ona je dala svoj sud o Jovaninom odnosu sa Stefani Grujić, pa zaključila da je Matora skovala plan za narednu sezonu rijalitija.

- Iznenadilo bi me od Stefani s jedne strane, s druge strane više ništa ne može da me iznenadi, nadam se da nije istina jer bi Matora trebala malo da uključi mozak. Tako da, ja Stefani baš gotivim i mislim da je sjajna devojka, čujem da su sinoć bile zajedno, za mene bi bilo šokantno, a ako kriju, onda je to posebna priča. Deluje mi kao priča za ulazak u osmicu - rekla je Kačavenda za Pink.rs, pa se osvrnula i na Matorin konflikt sa Danijelom Dujkovićem Munjezom:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Milena Kačavenda smatra da Matora koristi Stefani za marketing

Videla sam da je Munjez komentarisao negativno Matoru i taj odnos, on je meni ogavan, mi smo bili dobri neko određeno vreme, ja sam rekla Stefani da je on kvaran kao kvaran zub. Propratila sam sam taj početak, nisam više htela da gledam, ne sviđa mi se, priča mi je bljak. A on kao muškarac, na šta to liči? Naravno da je to dokaz njegove nemoći. On je meni težak neandertalac, vidim da se druži sa svima, zove sve na ručkove i večere, mislim da će mnogima koji provode vreme s njim da će im se olupati o glavu. Nije mi ga žao, uverena sam da je Stefani koristio zarad rijalitija, a i kada su bile njihove svađe, on je poštovao pravila, dok je Stefani bila rastrojena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading