ANITA SLAGALA POLICIJU! Otkriveni svi detalji PRIJAVE u MUP, Anđelo je KLJUČNI SVEDOK čitave afere!

Autor:

Zadruga

19.08.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta je Anita Stanojlović prećutala kada je podnela prijavu u policiji.

ANITA SLAGALA POLICIJU! Otkriveni svi detalji PRIJAVE u MUP, Anđelo je KLJUČNI SVEDOK čitave afere!

Foto: ST/Vladimir Lukić, RINA

Pobednica rijalitija "Elita 7" Anita Stanojlović nije bila potpuno otvoren i iskrena kada je prošle nedelje u policijskoj stanici na Zvezdari, na odeljenju za visoko tehnološki kriminal, prijavila pretnje koje već nedeljama unazad dobija, piše Skandal. 

- Nije to samo pet-šest stranica koje je ona prijavila, ona pretnje dobija i premo SMS poruka, ali i preko drugih stranica na društvenim mrežama. Ona se samo opredelila da konkretno prijavi ovih nekoliko za koje sumnja da je jedna osoba njoj vrlo blicka iza toga. Zbog toga je rešila da se samo fokusira na te stranice, a ove druge je ignorisala - započinje izvor i nastavlja:

Foto: ATAImages

Anita Stanojlović prijavila slučaj policiji

 

- Ako dođe do istrage, sigurno će se obuhvatiti još nekoliko  stranica i telefonskih brojeva sa kojih je dobijala pretnje. Njoj je najbitnije da se istraže ovi, zato što sumnja da jedna osoba bliska njenoj bivšoj ženi Matoroj stoji iza svega toga. Čak je i Anđelo bio u fazonu da prijavi sve, ali ona je striktno htela ovako kako je uradila, jer želi da sve to istera na čistac - priča izvor za pomenuti mediji. 

- Iako sam srećna i uživam u svakom trenutku, ipak sam odlučila da se malo pozabavim hejtreima i da im dam malo na važnosti. Ali najjači hit mi je to što je moja najveća hejterka koja se pravi najviše bitna od svih, neko ko kupuje broj na trafici kako joj se ne bi ušlo u trag. Ja samo verujem u MUP Srbije pa samo neka prate razvoj situacije - ispričala je Anita. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading