POZNATO STANJE ANITE STANOJLOVIĆ NAKON JEZIVIH PRETNJI: Utehu pronašla u NJEMU, a nije Anđelo! Evo šta se dešava (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.08.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa u svakom trenutku!

POZNATO STANJE ANITE STANOJLOVIĆ NAKON JEZIVIH PRETNJI: Utehu pronašla u NJEMU, a nije Anđelo! Evo šta se dešava (FOTO)

Foto: Pink

Pobednica rijalitija "Elita 7", mlada Anita Stanojlović, nedavno se požalila na društvenim mrežama da je žrtva prevare i da je životno ugrožena zajedno sa svojim partnerom, Anđelom Rankovićem. Naime, kako je otkrila, neko je pokušao da ukrade njen identitet na društvenim mrežama, stvarajući lažne profile na TikToku, što je izazvalo probleme i maltretiranje drugih korisnika. Povodom ovog slučaja, starleta je apelovala na svoje fanove da prijave lažne profile, te otkrila da zbog pretećih poruka koje prima, planira da prijavi sve nadležnim institucijama za sajber kriminal.

Ipak, sudeći po njenim novim objavama na društvenoj mreži Instagram, strasti su se stišale i sve je najboljem redu, dok Anita koristi svaku priliku da, osim sa Rankovićem, nakon napuštanja imanja u Šimanovcima uživa i sa svojim sinom Aleksejem.

Republika

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita Stanojlović sa sinom Aleksejem

- Draga podrško, molim vas da prijavite ovaj profil više puta. Nažalost, pravi ozbiljne probleme Aniti i maltretira ljude na Tik-toku. Većina ne shvata koji je Anitin pravi profil i, samim tim, stiče lošu sliku o njoj. Ovo je trenutak kada treba najviše da se družimo i stanemo na rep ovoj bolesnoj osobi! Delite što više - glasio je apel Anite Stanojlović nedavno, koja se potom nadovezala:

Republika

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita Stanojlović uputila apel preko Instagrama

Želim sve da vas obavestim da se ovaj lažni profil na Tiktoku predstavlja kao ja, vređa ljude, piše svašta, i vređa rome. Nikada nisam uvredila romsku zajednicu, a osoba koja stoji iza ovoga mi pravi jako velike probleme, i dobijam preteće poruke. Od ponedeljka će sve ovo biti prijavljeno policiji tako i visokotehnološkom kriminalu. Kao i svi drugi koji su na bilo koji način pokušavali da se predstavljajukao ja ili da udaraju na moje ime i prezime. Ovo je sajber kriminal i verujte da neću ostati imuna na ovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading