MALA KRUNA KRENULA JANJUŠEVIM STOPAMA! Šok saznanje, ćerka bivšeg košarkaša POSTAJE RIJALITI UČESNICA?!

Autor:

Zadruga

13.08.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj detalj ih odao!

MALA KRUNA KRENULA JANJUŠEVIM STOPAMA! Šok saznanje, ćerka bivšeg košarkaša POSTAJE RIJALITI UČESNICA?!

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Janjušević, poznatiji kao Janjuš, postao je prepoznatljivo ime u svetu rijalitija, ali njegova priča je daleko od jednostavne. Pre nego što je stekao popularnost u rijalitiju, Janjuš je imao uspešnu karijeru kao profesionalni košarkaš. Tokom svoje sportske karijere, igrao je za više srpskih košarkaških klubova, ali i na međunarodnoj sceni, uključujući Bugarsku, Španiju, Sloveniju, Crnu Goru i Kinu. Iako je košarka donela značajne finansijske dobitke, Janjuš nije bio imun na finansijske probleme koji su ga pratili tokom njegovog profesionalnog puta.

Poslednji košarkaški ugovor je potpisao 2015. godine sa bugarskim klubom. Nakon toga, pokušao je da se okuša u ulozi košarkaškog trenera u Kini, ali je ubrzo odlučio da stavi tačku na svoju košarkašku karijeru i preusmeri se na rijaliti šou, gde je pronašao novu vrstu popularnosti.

Foto: printskrin

Janjuš i Maja

U svetu rijalitija, Janjuš je postao poznat po svom specifičnom smislu za humor, koji je brzo stekao pažnju gledalaca. Međutim, njegova priča nije bila bez skandala i kontroverzi. U trećoj sezoni "Zadruge", Janjuš je izazvao veliku medijsku pažnju kada je prevario svoju suprugu Enu pred milionskim auditorijumom i imao intimne odnose sa starletom Majom Marinković. Ovaj incident pokrenuo je ozbiljnu porodičnu dramu koja je izazvala brojne reakcije javnosti.

Nakon što je njegov brak sa Enom završio, Janjuš je nastavio vezu sa Majom, koja je međutim imala kratkotrajan karakter. Zbog finansijskih problema, Janjuš se vratio u "Zadrugu" u četvrtoj sezoni, gde je ponovo pokušao da obnovi vezu sa Majom. Ova veza bila je puna nesuglasica i svađa, koje su često eskalirale do fizičkih sukoba.

Njegovo prisustvo u rijalitiju nastavilo se i u poslednjoj sezoni rijalitija, pod nazivom "Elita", gde je njegova priča bila obeležena turbulentnom vezom sa Aneli Ahić. Njihova veza postala je još kontroverznija kada je Aneli ostala u drugom stanju sa Janjušem, ali je kasnije prekinula trudnoću. Ovaj događaj izazvao je značajnu pažnju i negodovanje u javnosti, dodatno komplikujući Janjuševu medijsku sliku.

Foto: Printscreen/Instagram

Kruna Janjušević

Janjuš je visok 2,13 metara, što je značajno za njegovu sportsku karijeru, s obzirom na to da je oduvek voleo košarku. Visina mu je omogućila da se istakne u ovom sportu, a njegova ćerka Kruna, koja je nasledila očevu visinu, pokazuje interesovanje za ovaj sport. Na poslednjoj fotografiji koju je Janjuš objavio na Instagramu, Kruna je pozirala sa košarkaškom loptom, što ukazuje na to da je krenula očevim stopama i da pokazuje istu strast prema košarci. Ostaje da se vidi da li će Kruna naslediti i ljubav prema rijalitiju kao njen otac, kao i da li ćemo je uskoro videti na malim ekranima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading