ZOLA ZVAO MILJANU KULIĆ USRED NOĆI DA JE PITA OVO! Nišlijka ostala u šoku, pa odmah uradila jednu stvar!

Autor:

Zadruga

13.08.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola i Miljana se povremeno čuju, to je ljubav koja zaborava nema, ali među njima sada ne postoji ništa više od drugarstva.

ZOLA ZVAO MILJANU KULIĆ USRED NOĆI DA JE PITA OVO! Nišlijka ostala u šoku, pa odmah uradila jednu stvar!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnici, a nekad i ljubavnici Miljana Kulić i Ivan Marinković u poslednje vreme se, na iznenađenje maltene svih, ne odvajaju jedno od drugog, a sada se u celu priču umešao i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola! Kako smo saznali, on je Miljanu sa skrivenog broja zvao usred noći, a kako mu se javila, provocirao je zbog toga što je sve vreme sa Ivanom i tražio da se vidi s njim.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

 

- Zola i Miljana se povremeno čuju, to je ljubav koja zaborava nema, ali među njima sada ne postoji ništa više od drugarstva. Zola nekad napravi foru kad sedi s drugarima, pa namerno cima Miljanu. Sad je poslednji put zvao usred noći, ali namerno sa nepoznatog broja da bi se javila jer njegov broj ima u imeniku. Pitao je kako se provodi s Ivanom, ona je prvo pitala što je zove, a na kraju, kad je pomenuo Marinkovića, spustila mu je slušalicu. Oni su kao pas i mačka, čas se vole i slažu, a nekad ne mogu očima da se gledaju - otkriva nam izvor.

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, M.P./ATAImages

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

Podsetimo, otkako su se pomirili, Miljana Kulić i Ivan Marinković već su skovali i pakleni plan kako će da se urote protiv Marka Đedovića i Anđela Rankovića, koje prozivaju da su u gej-vezi, pa su im javno zapretili da će im se tek naći na tapetu.

Naime, njih dvoje imaju nameru da se obračunaju sa bivšim cimerima sa kojima su se već prepucavali, a Ivan je imao nameru da i Anđelovoj devojci Aniti Stanojlović zabiberi čorbu u emisiji "Narod pita" u kojoj je trebalo da se suoče ove noći, ali je on u poslednji čas otkazao gostovanje. 

Ipak, zaveru koju su skovali, sprovešće u delo, kako na društvenim mrežama, tako i u novoj sezoni rijalitija, koja će za njihove protivnike, kako kažu, biti paklena kad se oni udruže.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading