PRODUKCIJA PRELOMILA! Večeras se otkriva GOLA ISTINA - voditelj objavio KONAČNU ODLUKU Milice Mitrović!

Autor:

Zadruga

12.08.2024

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko će večeras biti gost u emisiji "Narod pita"!

PRODUKCIJA PRELOMILA! Večeras se otkriva GOLA ISTINA - voditelj objavio KONAČNU ODLUKU Milice Mitrović!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večeras gledaoce očekuje novo izdanje emisije "Elita Narod pita" na TV Pink, a u centru pažnje će biti pobednica "Elite" Anita Stanojlović i Ivan Marinković. Anita, kao rijaliti-zvezda i pobednica "Elite 7", odgovaraće na brojna pitanja gledalaca, a među temama koje će obuhvatiti su sudski procesi nakon rijalitija, novosti u vezi s Anđelom Rankovićem, moguća veridba, kao i budući poslovni poduhvati. Nezaobilazna tema večeri biće i njen odnos sa Jovanom Tomić Matorom, njenom bivšom suprugom, što će svakako privući pažnju publike.

Foto: Amig show

Anita Stanojlović u emisiji "Amidži šou"

 


Uz Anitu Stanojlović, u emisiji će sedeti Ivan Marinković, jedan od njenih najvećih neprijatelja tokom boravka u Beloj kući. Nakon turbulentnog perioda Ivan je sklopio primirje s porodicom Kulić, te su zajedno proslavili rođendan njihovog sina Željka u Nišu. Ipak, svađe s njegovom zakonitom suprugom Jelenom Ilić Marinković ne jenjavaju, a poslednja u nizu odigrala se tokom njenog gostovanja u emisiji, kada se Ivan uključio putem telefona.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Ilić Marinković, Miljana Kulić, Ivan Marinković

 


Voditelj Darko Tanasijević će moderirati ovom zanimljivom susretu, obećavajući uzbudljivu emisiju, s intrigantnim temama i gostima koji su u centru pažnje javnosti. Ne propustite večerašnje izdanje "Elita Narod pita" i saznajte sve detalje iz života poznatih ličnosti.
Republika

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović i Ivan Marinković gosti u "Narod pita"

 

Ostaje nam da vidimo kako će proći ova emisija, ali sigurno neće biti mirno, budući da su oba gosta vrlo temperamentna. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading