JELENA ILIĆ HITNO PREKINULA ĆUTNJU! Donela momentalnu ODLUKU nakon pomirenja Ivana i Miljane! ŠOK!

Autor:

Zadruga

08.08.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće da čuje ni za koga!

JELENA ILIĆ HITNO PREKINULA ĆUTNJU! Donela momentalnu ODLUKU nakon pomirenja Ivana i Miljane! ŠOK!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što se u domaćim medijima i na društvenim mrežama proširila informacija da su bivši učesnici rijalitija "Elita 7" i roditelji malog Željka, Miljana Kulić i Ivan Marinković, zakopali ratne sekire i našli zajednički jezik nakon silnih turbulencija, oglasila se Jelena Ilić, Ivanova bivša supruga. 

Naime, Jelena je Marinkovića prevarila tokom boravka na imanju u Šimanovcima sa cimerom Urošem Rajačićem, a sada je iznela svoje mišljenje o pomirenju svog još uvek zakonitog supruga i kontroverzne Nišlijke.

- Neću uopšte da ih komentarišem, jer više nemamo nikakvih dodirnih tačaka. Niti su mi potrebni medijski ratovi - poručila je Jelena, preneo je Pinkov portal, a zatim otvorila dušu i progovorila o svom trenutnom odnosu sa Rajačićem:

Republika

Foto: Printscreen/Zadruga.official

Jelena neće da čuje za Ivana nakon "Elite 7"

- Uroš i ja ne komuniciramo još od emisije ''Narod pita'' u kojoj smo zajedno gostovali. Mozda smo jednu poruku nakon toga razmenili... Ja sam sve shvatila još mnogo pre te večeri, samo sam potvrdila sve. Tako da mi nismo bili zajedno, niti ćemo biti. Ne viđamo se, niti se više čujemo.

Republika

Foto: L.L./ATAImages

Jelena Ilić stavila tačku na odnos sa Urošem Rajačićem

Podsećanja radi, Ivan Marinković je nedavno otputovao u Niš kako bi posetio Miljanu Kulić i njihovog sina Željka, a javnost sve više spekuliše o njihovom odnosu. Mnogi su primetili da su njih dvoje postali sve prisniji, te se šuška o mogućem obnavljanju njihove romanse.

Detaljnije pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading