OGLASILA SE JOVANA CVIJANOVIĆ! Pomenula MC Stojana i pevačicu! Gori Instagram zbog njene objave i peckanja! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.08.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osudiše me da sam ljubomorna i da lažem. Jovana nikada ne laže, to morate da znate - kratko je napisala Jovana na svom Instagram nalogu.

OGLASILA SE JOVANA CVIJANOVIĆ! Pomenula MC Stojana i pevačicu! Gori Instagram zbog njene objave i peckanja! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijalitija Elita Jovana Cvijanović oglasila se putem Instagrama, pa je komentarisala dosadašnji odnos repera MC Stojana i njegovu partnerku Zoranu Mićanović. 

Jovana je bila vrlo ošta, a mnogi se pitaju zbog čega svaku priliku koristi da pecne repera, budući da su odavno bez ikakvog kontakta. 

Brzo je Zoka prebolela Stojketa. Naravno, kao što sam rekla, nikada nisu ni bili u vezi. Osudiše me da sam ljubomorna i da lažem. Jovana nikada ne laže, to morate da znate - kratko je napisala Jovana na svom Instagram nalogu.

Foto: Instagram printsceen

Objava Jovane Cvijanović

 

Podsetimo, Jovana Cvijanović, pevačica i bivša učesnica rijalitija "Elita 7", poznata je i po tome što je ocinkarila mnoge poznate muškarce sa kojima je bila. Pevačica bez dlake na jeziku odlučila je da progovori o mnogim stvarima u razgovor sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram.

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Cvijanović

 

Cvijanovićevu su upitali kako se oseća nakon izlaska iz rijalitija, a ona je svoje fanove zabrinula odgovorom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zorana Mićanović i MC Stojan

 

- I dalje sam dezorijentisana, često depresivna, ne izlazi mi se iz kuće. Imam promene raspoloženja, uglavnom, ne osećam se baš najbolje iskreno - napisala je Jovana.

Osim što je zabrinula fanove, Jovana je razotkrila i navodne dogovore bivših učesnika sa produkcijom. Naime, kako je navela, mnogo njih će ući i u novu sezonu rijalitija, koja startuje od septembra.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading