POČELI PREGOVORI ZA ELITU 8! Isplivao pravi RAZLOG POMIRENJA Miljane i Ivana - DOBIO OVE INSTRUKCIJE!

Autor:

Zadruga

07.08.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po svemu sudeći, Ivan od rijalitija nije zaradio ništa, te mu se ponovo smeši ulazak u Belu kuću!

POČELI PREGOVORI ZA ELITU 8!  Isplivao pravi RAZLOG POMIRENJA Miljane i Ivana - DOBIO OVE INSTRUKCIJE!

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana i Ivan

Poznati zadrugar i bivši taskmičar "Elite" je u pomenutom rijalitiju došao do gnusnog saznanja - da ga žena u koju je verovao i predstavljao kao idealnu suprugu vara pred nosem.

Naime, Jelena Ilić Marinković priznala je da je imala aferu sa cimerom Urošem Rajačićem i time srušila sve ono u šta je Ivan verovao.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš i Jelena

Marinkoviću je iz te veze ostao samo pas Beka, a on je nedavno u emisiji "Narod pita" priznao da je otišao u Leskovac i uzeo psa, kao i da je povređen zbog čitave situacije.

- Da, tačno tako. Trudio sam se uvek da ona ne ispadne loša. Smatrao sam da je tako ispravno, a ona mi je radila iza leđa. Namagarčen sam, ali ne kajem se jer sam radio sve iz srca - kazao je Ivan, a potom i izjavio da je Miljana Kulić čak i bolji čovek od Jelene. To je ostavilo prostora za nagađanja da je Ivan ponovo zaljubljen, što je i bilo jedno od pitanja koja su mu upućena tokom emisije.

- Ne, od toga nema ništa. Nisam zaljubljen i ne pada mi na pamet da budem sa nekim. Ona mi je samo pomogla da uzmem Beku, svog psa, prijateljski je sa mnom išla. Moj život je sad organizovan, idem i u Niš, biću par dana tamo kod svog sina Željka - kazao je Ivan, nakon čega su društvene mreže dosovno eksplodirale.

Foto: facebook.com

Status o Ivanu

Auditorijum, koji uvek sve prvi primeti i nasluti, progovorio je na društveniom mrežama o tom aktu.

- Buđola se "izvalio" sa svojim savršenim brakom pa opet ide na kartu brižnog tate, još bi se i sa Miljanom Kulić pomirio - glasila je jedna objava na društvenoj mreži Fejsbuk koja je izazvala lavinu reakcija.

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana I Ivan

Da je auditorijum i ovoga puta bio u pravu, dokazali su danas Ivan i Miljana  objavili zajedničku fotografiju, na kojoj poziraju srećni i nasmejani. Kako su počeli pregovori za Elitu 8, mnogi smatraju da je upravo naredni rijaliti Ivanov cilj, s obzirom da je ostao bez para.

"Šta je Ivan vama uradio pa ga tako mrzite a volite koferušu zavisnicu", "Kao što su i mnogi brakovi možda i vaš se spase", "Treba mu para. Ništa nije zaradio, otišlo sve u kazne. Valja sada i Miksi vidi", "Ivan je gospodin! To što je imao loš izbor žena je druga stvar", "Folirant i propalitet", "Buđola alkos ide u Niš na instrukcije za Elitu 8", "Eh, žalosti...", "Više Miksi treba za sud nego njemu", "Lepa i mila moja Miksi moja duša", "Ološ proračunati", "Uličar, pijandura, neradnik, a roditelj jedna velika nula", "Kralj bre, zgazio ih! Bravo, Ivane", nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading