PALO PRIZNANJE! Uživo u emisiji Lejdi Di iznela DOKAZE o odnosu s Nikolom Lakićem!

Autor:

Zadruga

05.08.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejdi Di uživo u emisiji progovorila o odnosu sa Nikolom Lakićem.

PALO PRIZNANJE! Uživo u emisiji Lejdi Di iznela DOKAZE o odnosu s Nikolom Lakićem!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u emisiji "Narod pita" voditeljka Ivana Šopić ugostila je bivše takmičare rijalitija "Elita 7" Bora Terziću, Teodoru Delić i Draganu Sretenović poznatiju kao Lejdi Di

U jednom trenutku se uživo u ključila gledateljka koja je upitala Lejdi Di o odnosu sa Nikolom Lakićem, nakon čega je ona otkrila da nisu više u dobrim odnosima. 

Foto: RTV PINK printscreen

Lejdi Di u emisiji "Narod pita"

 

- Lejdi, u kakvom si odnosu s Lakićem - upitala je Marija.

- Nismo se čuli, nemamo nikavu komunikaciju. Izgleda da to nije bilo pravo prijateljstvo s njegove strane. Da je bilo iskreno, trajalo bi. Ja nisam ni dobila tu poruku što je rekao da mi je poslao. Ja sam mislila da ću upoznati njegovu suprugu i da ćemo se svi zajedno družiti, ali eto - rekla je Lejdi.

- U kakvom si odnosu s Matorom - pitala je gledateljka.

Foto: Republika TV

Nikola Lakić "Elita 7"

 

- Ne čujemo se, videla sam da joj je krivo za sve. Rekla sam da nećemo napolju imati komunikaciju jer mi nije verovala kad je to bilo potrebno. Prvi put sam se zaklela u ćerkicu tad, a ona mi nije verovala - rekla je Lejdi.

- Teodora, izlazile su slike s Takijem. Interesuje me da nam objasniš malo više to. Deluje da lažeš - rekla je gledateljka.

- To je vaše mišljenje, nemam razloga da lažem. To je bila priča da se samo lansiram, shvatila sam posle da to nije trebalo tako. Nenad je svakako video sve poruke i sve zna o tome, tako da nema šta da se krije. Taki i ja nismo ni u kakvoj komunikaciji, to je moja odluka - rekla je Teodora.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading