JELENA OBRISALA IVANOVO PREZIME! Očekivani potez povukla brže nego što se mislilo! Definitivno nema ništa od pomirenja?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.08.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po svemu sudeći, Jelena je rešila skroz da zaboravi na brak s Ivanom.

JELENA OBRISALA IVANOVO PREZIME! Očekivani potez povukla brže nego što se mislilo! Definitivno nema ništa od pomirenja?! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Ivan i Jelena Marinković

Kako je već u "Eliti" najavljen njihov razvod, bivša učesnica Jelena Marinković svakim danom je sve bliža i intimnija s nekadašnjim cimerom Urošem Rajačićem, što je dokaz da je brak između nje i Ivana gotov. Na konto cele priče Jelena je definitivno stavila tačku na odnos s Ivanom, te je danas skinula njegovo prezime s Instagram profila i ponovo je Jelena Ilić.

Foto: RTV PINK printscreen

Jelena Ilić

 

Inače, Učesnici "Elite" Jelena Marinković i Uroš Rajačić, čija je afera isplivala na videlo poslednje nedelje rijalitija, kad je i Jelenin muž Ivan Marinković saznao da je prevaren, bili su nedavno i u emisiji "Narod pita".

Nakon što ih je Pinkov paparaco uhvatio kako zajedno napuštaju studio, posle čega su se osamili, a naizgled je došlo i do poljupca, oglasio se Rajačić, koji tvrdi da nije baš sve tako kao što izdaleka izgleda. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Ilić i Uroš Rajačić

 

Ma nije bio poljubac, zagrlili smo se, nije bio poljubac, i da je bio poljubac, koliko god da ima špijuna, niko nije video poljubac - rekao je Uroš tada za Pink.rs, a onda je otkrio o čemu su on i Jelena razgovarali: 

Pričali smo, ništa konkretno, ne znam šta bih ti rekao. Manje-više sve što je i ovako, postoji nešto, malo smo se prepirali na početku emisije, tj. ona se malo prepirala sama sa sobom, pa je rekla da povlači sve.

Međutim, iako je on taj koji uglavnom negira osećanja između njih dvoje, ovog puta je malo popustio, pa priznao da u toj priči ipak niko nije ravnodušan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić i Ivan Marinković

 

- Postoji privlačnost - rekao je Rajačić.

Na kraju je otkrio i kako definiše Jelenu u svom životu.

Definišem je kao nekoga s kim sam proveo vremena i neko ko od mene može da očekuje podršku šta god da je, što ne znači da će biti nešto, a ne znači i da neće. Gledam je kao da delom pripada meni, zbog toga što sam uticao na njen život - zaključio je Uroš.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading