DRAMA U ZGRADI PINKA, IVANU MARINKOVIĆU SE NE PIŠE DOBRO! Večeras će se obistiniti njegova najgora NOĆNA MORA!

Autor:

Zadruga

31.08.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković će sve vreme biti uključen u ovu raspravu.

DRAMA U ZGRADI PINKA, IVANU MARINKOVIĆU SE NE PIŠE DOBRO! Večeras će se obistiniti njegova najgora NOĆNA MORA!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Večerašnje izdanje emisije ''Narod pita'' na TV Pink donosi nova uzbudljiva gostovanja i aktuelne teme iz sveta rijalitija. Voditeljka Maša Mihailović ugostiće Vanju Živić, Žanu Đorđević Omniu, Nikolu Lakića i Darijana Radomirovića, koji će zajedno komentarisati aktuelne teme bivših takmičara Elite. Gledaoci sigurno s nestrpljenjem očekuju njihove komentare i stavove o dešavanjima u svetu rijalitija.

Nema sumnje da će večerašnja emisija privući pažnju gledalaca, posebno zbog mogućnosti da Žana Omnia iznese detalje o tužbi protiv Ivana Marinkovića. Očekuje se da će ova tema biti jedna od centralnih tačaka večerašnjeg izdanja ''Narod pita''.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković i Žana Đorđević

Podsetimo, bivša učesnica "Elite 7" Žana Đorđević nedavno je u emisiji "Narod pita" otkrila da je podnela krivičnu prijavu zbog pretnji njenom detetu, a kako je navela, Ivan Marinković i Jelena Marinković su umešani u slučaj. O ovome je ranije u emisiji "Narod pita" govorio i Marko Đedović.

- Koristio je svaki način da me uvredi. Beskrupulozan je. Nema osećaj za sopstvenu decu, šta onda da se očekuje dalje? Podnela sam i krivičnu prijavu. Mom detetu se pretilo, ja imam dokaze za to. Saznala sam da Ivan i Jelena imaju veze s tim i ja neću ćutati - istakla je Žana tom prilikom.

 Žana je u emisiji govorila i o drugim učesnicima.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Žana Đorđević

 

- Bojana je pokazala koliko je nezrela. Desilo joj se sve što je i zaslužila. Anđela govori kako se povukla, želi da izgladi odnos s roditeljima, a do juče joj je Bojana bila preča od svega. Ne zna se tu više ko pije, a ko plaća, ali bitno je da samo ima nekoliko nas koji apsolutno govorimo istinu.

Za druge me, doduše, i ne zanima, tako da je svejedno ko će gde. Rijaliti se završio, ja nemam šta da krijem, a jasno je da sam unutra bila čistog obraza, pa sam takva i sada napolju. Ljudi misle da sam agresivna u poslednje vreme, a ja samo ne dam na sebe. To je valjda normalno. Tek nemam pardona kada mi neko pomene dete. Znam kakva sam majka i tu niko ne može ništa da kaže, tako da je normalno da će reakcije na laži da mi budu prenaglašene u pojedinim trenucima, ali to sam samo ja - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading