TOTALNI SKANDAL! Slađa Lazić OSIGURALA zadnjicu pred Elitu - od OVE cifre će vam se ZAVRTETI u glavi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.08.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić rešila da se opari!

TOTALNI SKANDAL! Slađa Lazić OSIGURALA zadnjicu pred Elitu - od OVE cifre će vam se ZAVRTETI u glavi! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7" i popularna starleta Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, donela je neobičnu odluku da osigura svoju zadnjicu koju je godinama naporno trenirala u teretani. Iznos osiguranja za ovaj neobičan deo tela iznosi oko milion dinara.

Osiguranje zadnjice može delovati kao neobična odluka, ali u svetu slavnih osiguranje delova tela nije retka pojava. Mnoge poznate ličnosti osiguravaju svoje glasne žice, noge, ruke i druge delove tela kako bi se zaštitili od eventualnih nesreća ili povreda. Slađa Lazić je, međutim, otišla korak dalje osiguravajući upravo svoju zadnjicu, koja je postala njen zaštitni znak.


Slađa Lazić je godinama ulagala trud i napore kako bi oblikovala svoju zadnjicu, koja je postala prepoznatljiva i popularna među njenim obožavaocima. Osim redovnih treninga u teretani, starleta je vodila računa o ishrani i načinu života kako bi održala svoj izgled. Odluka da osigura ovaj deo tela može se posmatrati kao ulaganje u sopstveni brend i prepoznatljivost na javnoj sceni.

- Slađa je odlučila da osigura zadnjicu pred ulazak u rijaliti, donela je tu odluku ako dođe do nekih konflikata, a i nije zatezala i gradila taj glut bespotrebno u teretani. Ako može Kim Kardašijan, što ne bi mogla i ona. Neka bude prva Užičanka koja šeta zadnjicu vredu milione - govori za Republiku Slađina bliska drugarica. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading