CAR STIGAO NA POTPISIVANJE UGOVORA ZA ELITU 8?! Filip uhvaćen u Beogradu, Maja i Aneli će se OTIMATI oko njega u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

31.08.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car bacio sve u rebus novom objavom iz Beograda.

CAR STIGAO NA POTPISIVANJE UGOVORA ZA ELITU 8?! Filip uhvaćen u Beogradu, Maja i Aneli će se OTIMATI oko njega u rijalitiju!

Foto: R.Z./ATAImages

Kako se bliži početak nove sezone rijalitija "Elita 8", gledaoce sve više zanima ko će učestvovati u ovom formatu i koga produkcija "čuva" kao veliko iznenađenje.

Mnoge bivše učesnike smo uhvatili tokom potpisivanja ugovora, a sada je u Beogradu uhvaćen i jedan od najpopularnijih takmičara svih sezone, Filip Car, koji je došao iz Crikvenice, a njegovi fanovi su posumnjali da je i on došao upravo zbog snimanja profila i potpisivanja ugovora za "Elitu 8".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car

Podsetimio, direktor i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, nedavno je otkrio ime još jednog učesnika koji će se pridružiti ostalim takmičarima na imanju u Šimanovcima. Radi se o fudbaleru Viktoru, poreklom iz Nigerije, koji je odlučio da promeni profesiju i upusti se u svet rijalitija, privučen lepotom naših devojaka i mogućnostima koje mu se pružaju.


Viktor je otkrio da ima 25 godina i da je rođen 5. marta 1999. godine. Ovaj mladi fudbaler je odlučio da napusti svoju fudbalsku karijeru kako bi se oprobao u potpuno novom okruženju. Želja da proba nešto novo, kao i sjajni utisci o rijalitiju, bili su dovoljni da ga privuku da postane deo "Elite 8".
Republika

Foto: RTV Pink

Željko Mitrović i Viktor

 

- Viktor je 55. ugovor koji smo potpisali. Očekujemo mnogo, Viktor je ovde imao fudbalsku karijeru. Mene lično je kupilo, kad smo odlučivali ko će da uđe, to što je on rekao da želi da ga njegova majka gleda u Africi, Nigeriji odakle dolazi. On menja sad svoj život, iz fudbala prelazi u šoubiznis, rekao je dobru stvar "Moram da budem tamo gde ima mnogo lepih devojaka"... Zvuči ambiciozno - govorio je Željko Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading