ANELI AHMIĆ SE UDAJE, IZABRALA VENČANICU: U Eliti 8 pravi glamuroznu svadbu? (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.08.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić šokirala sve svojim novim videom.

ANELI AHMIĆ SE UDAJE, IZABRALA VENČANICU: U Eliti 8 pravi glamuroznu svadbu? (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/Pink TV

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7", Aneli Ahmić, izazvala je veliku pažnju javnosti kada je nedavno zakazala termin u luksuznom studiju za venčanice u centru grada. Aneli je odlučila da iskoristi ovu priliku kako bi ispromovisala svoj dolazak u svet mode, ali i da pronađe savršenu venčanicu za svoje buduće venčanje.

Izvori bliski Aneli otkrili su da je ona veoma zahtevna kada je u pitanju njen stil i da želi da izgleda besprekorno na svom venčanju. Studio za venčanice u koji je zakazala termin poznat je po svojim raskošnim i glamuroznim haljinama, a Aneli je izrazila želju da pronađe nešto što će istovremeno odražavati njen sofisticirani stil, ali i prizivati romantičnu notu.


Dok je Aneli uživala u biranju venčanice, mediji su počeli da spekulišu o njenom emotivnom životu. Nakon izuzetno tajanstvenog prekida veze sa svojim bivšim partnerom iz rijalitija, Aneli je uspela da sačuva svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti. Međutim, sada se postavlja pitanje da li će Aneli stupiti na ludi kamen sa misterioznim frajerom pre nego što započne nova sezona "Elite 8".

Aneli je u jednom intervjuu istakla da je njen privatni život njena lična stvar i da želi da zadrži neke delove svog života daleko od medijske pažnje. Ipak, fanovi su sve više znatiželjni da otkriju ko je taj misteriozni muškarac koji je osvojio Anelino srce.

I dok se spekuliše o Anelinoj ljubavnoj vezi, ona je usredsređena na svoju budućnost van rijaliti sveta. Njen ulazak u svet mode i interesovanje za dizajniranje venčanica sugerišu da Aneli planira da gradi karijeru van medijske industrije. Da li će njen sledeći korak biti venčanje ili nešto sasvim drugačije, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, Aneli Ahmić ostaje jedna od najintrigantnijih ličnosti koja intrigira javnost svojim sledećim potezima.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading