OVO JE BRAT STANISLAVA KROFAKA KOGA JE KRIO OD MAJE! Sačekao raskid, pa obelodanio nikad viđenu fotografiju!

Autor:

Zadruga

31.08.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak nikada nije želeo Maju da upozna sa bratom.

OVO JE BRAT STANISLAVA KROFAKA KOGA JE KRIO OD MAJE! Sačekao raskid, pa obelodanio nikad viđenu fotografiju!

Foto: Amig show

Fanove rijalitija "Elita 7" šokirala je vest da su Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera pre samo nekoliko dana zvanično završili svoju ljubavnu romansu, dok razlog njihovog raskida i dalje intrigira javnost s obzirom na to da ni Maja ni Stanislav ne iznose u medije zbog čega je pukla tikva. Mnogi su posumnjali u to da će se Maja brže-bolje vratiti na svoju najveću ljubav - Filipa Cara, za kog je do skoro isticala da ga voli.

Maja je sinoć gostovala u emisiji "Narod pita", gde je naglasila da se oseća mnogo bolje nakon raskida sa Krofakom i da je na tu vezu definitivno stavljena tačka, a Stanislav je sada odlučio da pokaže koliko uživa posle odnosa sa Majom. Naime, podelio je fotografiju sa bratom i poželeo mu srećan rođendan:

- Srećan rođendan, brate - napisao je Stanislav Krofak putem svog Instagrama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak sa bratom

Podsetimo, gledateljka koja se nedavno uključila u program je otkrila da se Maja u Zagrebu našla sa svojom podrškom i tom prilikom otkrila da se Stanislav dopisuje sa drugim devojkama. U pomenutoj emisiji Maja nije želela previše da govori o datoj temi, te su svi posumnjali da joj je modrice naneo Stanislav, a informacije koje su procurile na društvenim mrežama šalju neku sasvim drugu sliku i navode da je Maja tukla te devojke, a čak i da je intervenisala policija.

Podsećamo, starleta i MMA borac su boravili u Hrvatskoj, a pre toga su boravili na Crnogorskom primorju. Sve je bilo savršeno u Budvi do jednog momenta, kada je, kako Star saznaje, Maja spazila devojku koja je htela da flertuje sa Stanislavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading