MEŠTANI OPISALI SCENE STRAVE I UŽASA SA MESTA NESREĆE! "Izvlačili smo ih iz slupanog auta, ali nismo mogli da sačuvamo mladi život"

Autor:

Hronika

22.07.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored građana i policije, na teren je izašla i ekipa vatrogasne jedinice kako bi izvukli mladiće iz olupine

MEŠTANI OPISALI SCENE STRAVE I UŽASA SA MESTA NESREĆE! "Izvlačili smo ih iz slupanog auta, ali nismo mogli da sačuvamo mladi život"

Foto: Društvene mreže

Nikola Vesić (22) iz Žabara poginuo je u nedelju uveče u teškoj saobraćajnoj nesreći na Bulevaru vožda Karađorđa u Topoli, kada je sa svojim drugom B. R. (22) krenuo na proslavu povodom rođenja deteta njihovog zajedničkog prijatelja.

Kako se saznaje, njih dvojica su krenuli na proslavu vozilom marke "opel astra" kada je, nažalost, Nikola Vesić, koji je upravljao automobilom, stradao na mestu, a suvozač B. R. je tom prilikom zadobio teške povrede.

Stravični prizori

- Do nesreće je najverovatnije došlo usled neprilagođene brzine. Vozač je izgubio kontrolu i sleteo s kolovoza, a potom automobilom udario u drvo. Nažalost, po dolasku policije i ekipe Hitne pomoći utvrđena je smrt vozača, a njegov prijatelj je u udesu zadobio teške telesne povrede i odmah je prebačen u Klinički centar Kragujevac - rekao je izvor Kurira.

Očevici saobraćajne nesreće podelili su strašne detalje sa mesta na kom su zatekli slupano vozilo, s obzirom na to da su svi koji su se u tom momentu našli na ovoj deonici pritrčali u pomoć mladićima. Pored policije, na teren je izašla i ekipa vatrogasne jedinice kako bi izvukli mladiće iz olupine.

- Htela ili ne, videla sam kako je došlo do nesreće, bilo je strašno, sve se dogodilo na 30 metara od moje kuće. Mladići su ušli u krivinu sa 160 na sat, vozač nije mogao da ispravi vozilo, zakačio je bankinu i leteli su nekoliko metara, da bi na kraju udarili u drvo - ispričala je za Kurir žena koja je bila svedok stravične nesreće.

Kako kaže, njen suprug je odmah pritrčao u pomoć policiji i vatrogascima, u nadi da ima preživelih.

- Ja sam sve vreme bio na licu mesta, lično sam ih obojicu izvlačio iz slupanog automobila zajedno s drugim ljudima koji su se našli tu, ali nažalost, nismo mogli da sačuvamo mladi život. Za drugog mladića se molimo da ga Bog sačuva - ispričao je ovaj čovek.

Radovali se

Prijatelji porodica poginulog i poveđenog mladića, oni su kobne večeri išli na proslavu koju je organizovao njihov zajednički prijatelj povodom rođenja deteta. Kako kažu, na proslavu nisu stigli, a porodica Vesić zavijena je u crno.

- B. R. nije hteo da ide svojim kolima na proslavu, već se dogovorio da ide zajedno sa drugom. Radovao se tome, dobar drug mu je postao otac, samo što su otišli, pozvonio nam je telefon i javili su nam da su doživeli nesreću, mnogo smo se potresli. Mlad momak je nastradao odmah, a B. R. je povređen, u bolnici je, nadamo se da će biti dobro - ispričao je izvor blizak porodici povređenog mladića za Kurir.

Oproštajna poruka: Nema više druga mog

Prijatelji poginulog mladića uveliko se opraštaju od njega, deleći na društvenim mrežama njegove fotografije uz potresne reči pesme "Nema više druga mog", a jedan od poznanika, rekao je da je njegova porodica potresena i još uvek nisu svesni tragedije koja ih je zadesila.

- Poznajem Nikolu dugo, nisam mogao da verujem da se ovo dogodilo i da ga više nema, njegova porodica je potpuno slomljena i van sebe. Znam samo da je mesto gde je nastradao rizično, kod tog skretanja se nesreće često dešavaju - kaže jedan od prijatelja dvojice mladića za Kurir, koji je takođe istakao da je preko potrebno preduzeti mere i na neki način uputiti ljude koji prolaze tuda kako se ništa slično ne bi ponovilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading