SRBIJU OČEKUJE OKRŠAJ PROTIV GRČKE U DEJVIS KUPU: Evo da li će Novak pomoći nacionalnom timu!

Autor:

Sport

17.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković doeno bitnu odluku!

SRBIJU OČEKUJE OKRŠAJ PROTIV GRČKE U DEJVIS KUPU: Evo da li će Novak pomoći nacionalnom timu!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković donosi još jednu važnu odluku koja se tiče reprezentacije Srbije. Nakon što se pripremao za nastup na Olimpijskim igrama, odlučio je da se pridruži selekciji u Dejvis kupu protiv Grčke. Ovaj susret će se održati 14. i 15. septembra, a Srbija će se boriti za opstanak u Svetskoj grupi.

Foto: star sport

Novak Đoković

Nakon sedam godina, teniska reprezentacija Srbije će ponovo zaigrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. Očekuje se da će pored Đokovića u selekciji biti Laslo Đere, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović, dok će za Grčku nastupiti braća Cicipas.

Iako će Grčku predvoditi Stefanos Cicipas, Srbija se smatra favoritom u ovom susretu. Đoković i ostali igrači ističu da je protivnik za poštovanje, ali da su spremni da se suoče sa izazovom i ostvare pobedu.

Nole je po ko zna koji put pokazao svoju posvećenost reprezentaciji Srbije odlukom da se pridruži timu u Dejvis kupu protiv Grčke. Očekuje se da će ovaj susret privući veliku pažnju javnosti i da će teniska reprezentacija Srbije ostvariti uspeh pod vođstvom Đokovića. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ovo uzbudljivo takmičenje.

Ulaznice za ovaj spektakl biće puštene u prodaju za 10 dana, a očekuje se veliko interesovanje publike za ovaj meč. Navijači će imati priliku da podrže svoje omiljene tenisere i uživaju u teniskom nadmetanju na najvišem nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading