ANITINA MAJKA SE NAOŠTRILA ZA SUOČAVANJE SA MATOROM: Angelina napravila neviđenu DRAMU u Šimanovcima! (VIDEO)

Autor: G.D./O.B.

Zadruga

13.07.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anite Stanojlović ponovo uhvaćena kako pravi haos po imanju u Šimanovcima.

ANITINA MAJKA SE NAOŠTRILA ZA SUOČAVANJE SA MATOROM: Angelina napravila neviđenu DRAMU u Šimanovcima! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Večeras se na imanju Šimanovcima rijaliti šou-program "Elita 7" polako privodi kraju, te ćemo kroz nekoliko sati saznati ko će ove sezone odneti pobedu i izaći iz Bele kuće bogatiji za 100.000 evra. Poznate ličnosti i bivši učesnici se već uveliko skupljaju ispred Pinkovog studija kako bi zajedno doprinelu spektaklu koji je produkcija na čelu sa Velikim šefom pripremila za milionski auditorijum kraj malih ekrana.

Međutim, izgleda da nekim roditeljima nije prijatno što večeras, a jedna od njih je Angelina Stanojlović, majka Anite Stanojlović. Angelina se pojavila u crvenoj haljini, ali nije bila raspoložena za davanje izjava, pa je sa podrškom počela da beži po Šimanovcima. 

Nakon što je Jovana Tomić Matora skovala pakleni plan da uništi Anitu Stanojlović i njenu mamu Angelinu Stanojlović, tako što će iz Anitinog telefona povratiti sve podatke i javno pokazati poruke koje dokazuju da njih dve nisu bile u dobrim odnosima, oglasila se Anitina majka.

Foto: Republika.rs

Majka Anite Stanojlović, Angelina

 

Naime, ona je dala svoj sud o ovom Matorinom potezu, koji je napravila pred kamerama dok se danas u dvorištu poveravala cimerki Mileni Kačavendi. 

- Ne drži ona mene i Anitu u šaci! Neka je, neka preti javnim hakovanjima i iznošenjem nekakvih poruka i informacija i pozivanjem na to na nacionalnoj televiziji. Sve je svakako to uveliko kod advokata, podnete su i tužbe i krivične prijave - rekla je Angelina za Pink.rs, pa nastavila:

Podsetimo, i prošle godine na finalu ,,Zadruge 6" Anitina majka je bežala po imanju i nije bila raspoložena za davanje izjava medijima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading