TUGA U NIŠU! Kulići ostaju bez krova nad glavom zbog Miljaninog DUGA - Pinku mora da vrati 150.000 evra!

Autor:

Zadruga

12.07.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozna rijaliti učesnica nanizala kazne zbog diskvalifikacija!

TUGA U NIŠU! Kulići ostaju bez krova nad glavom zbog Miljaninog DUGA - Pinku mora da vrati 150.000 evra!

Foto: ST/Tamara Pavišić, printscreen/RTVPink

Miljana Kulić diskvalifikovana je samo pet dana pre kraja "Elite", i to nakon što je napravila neviđeni haos. Uroša Rajačića je gađala kamenjem, pa je produkcija odlučila da je isključi, pa sada, ne samo što je ostala bez honorara, već mora da plati i 50.000 evra Pink televiziji.

 

Republika

Foto: Republika, Printscreen/TV Pink

Miljana se nakon diskvalifikacije vratila u rodni Niš

Zapravo, njen ukupan dug iznosi 150.000 evra, budući da je Miljana u januaru već bila diskvalifikovana zbog napada na bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu, a i pre toga je dugovala 50.000 evra, pa je tako Pink televizija u skladu sa ugovorom potraživala 100.000 evra. Umesto da dug vrati i zaradi novac za sebe i dete, ona je dug povećala na 150.000 evra.

- Kulići nemaju izbora, osim da prodaju kuću i da se sele. Ne prestaoje im ništa drugo, nego da odu u podstanare. Ne znam kako će i da li je uopšte moguće ispeglati ovu kaznu, ali znam da toliko novac nemaju. Iako Marija raspolaže Miljaninom zaradom, toliko nisu uštedeli - kaže za "Svet" izvor blizak Kulićima i dodaje:

- Imaju oni i nekretninu na Zlatiboru, nju izdaju, ali ona ne vredi toliko. Ne znam šta da kažem, Miljana je svojim ponašanjem uništila i sebe i svoju porodicu, tuga jedna. Da joj roditelji i dete ostanu bez krova nad glavom jer se ona svađa i agresivna je, pa stvarno bruka - zaključuje za gorepomenuti list izvor blizak Kulićima.

Republika

Foto: Tamara Pavišić, M.M./ATAImages

Kulićeva Pinku duguje 150.000 evra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Srb

12.07.2024 11:45

E pa da i to vidimo. Da joj Mitrović naplati dug. marija se hvali da imaju APARTMANEEE na Zlatiboru. kako su se širili zadnjih 10 godina, neka se sada malo skupe. Neko treba da ih uveri da nisu ni VIP ni elita ove Srbije. Dosta je bilo Kulića. Neka se sada posvete lečenju.

Odgovori 15 1
Koja

12.07.2024 13:27

Zasluženo. Misli da je glavna na Pinku. Bolje beži u ludnicu i spasi se svoje porodice.

Odgovori 12 0