ŠOK-BOMBA FILIPA CARA PRED VELIKO FINALE ELITE: Vesti koje je čekala cela nacija, dugo je ćutao o ovome!

Autor:

Zadruga

11.07.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi u transu!

ŠOK-BOMBA FILIPA CARA PRED VELIKO FINALE ELITE: Vesti koje je čekala cela nacija, dugo je ćutao o ovome!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car

Aleksandra Nikolić nedavno je gostovala u specijalnoj emisiji kod Dušice Jakovljević, gde je otkrila sve o raskidu sa Filipom Carem, ocem svog deteta. 

- On je otac moj deteta. Nas dvoje više ne funkcionišemo. Čaša kad pukne, više se ne sastavlja. On je otac mog deteta, uvek će imati moje poštovanje zbogh toga i tu je za Leonu - istakla je Aleksandra.

Filip se nije preterano oglašavao na ovu temu, kako je ne bi dodatno produbljivao, ali je obradovao fanove i najavio im ludilo, koje priprema. Još uvek nije poznato o čemu se radi, ali njegovi pratioci su mu pružili podršku i poručili da jedva čekaju da saznaju o čemu je reč.

Podsetimo, komentarišući Maju Marinković, Aleksandra je izrazila mišljenje da je moguće da se Maja pomiri sa njenim bivšim partnerom, Filipom Carem, nakon završetka rijalitija "Elita". Ova pretpostavka izazvala je pažnju javnosti i postala predmet interesovanja.

Nakon što je Aleksandra izjavila da veruje da će doći do njihovog pomirenje, odmah po završetku rijalitija, Filip Car se oglasio putem svog Instagrama profila, gde je podelio poruku, koja je sve bacila u rebus. Kako su brojni njegovi fanovi shvatili, ovo je bilo upućeno upravo Nikolićevoj, sa kojom Filip ima dete:

- Osoba je pitala Miljanu da li je mogu u osmom mesecu da izgubim bebu. Šta ja da pričam o toj osobi? Što se tiče nje i Stanislava ne mislim da se zaljubila, mislim da je zanima samo jer je odbija. Kad on popusti njoj to neće biti zanimljivo. Tad će možda da zove Filipa, a što se mene tiče mogu da im kumujem na svadbi - pričala je Aleksandra.

- Ona je ušla ove sezone sa pričom o meni i Filipu, pljuvala mene i pričala sve najlepše o njemu. Ona i dok je sa Stanislavom priča samo da se završi i da ide kod njega. To je sledeći tok, pa pratite - dodala je pobednica "Zadruge 6".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

12.07.2024 05:21

O ALEKSANDRI IMAM, NE POZITIVNO MIŠLJENJE, ALI JE ŠTEDIM I POŠTUJEM ZBOG BEBE...CAR JE SVAKAKO ISKORIŠTEN KAO PRIPLODNI BIK...NE KAŽEM DA JOJ NIJE STALO, ALI ONA JE ISKOMPLEKSIRANA, SPREMNA NA SVE DA BUDE GLAVNA...PRORAČUNATA JE U SVAKOM POGLEDU...BUJANOVAC ČINI ČUDA, POGOTOVO KAD LEPI...RUŽNI...OGAVNI...MIĆA NIJE U BLIZINI DA DAJE UPUTSTVA...BOLJE BI JOJ BILO DA ĆUTI I UŽIVA...CAR JE ISKORIŠTEN, ALI NJEGOV PROBLEM, IGRAO JE NA POGREŠNU KARTU...